*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
مواد لازم برای چهار نفر
نان لواش سنتی خشک: ۵۰۰گرم
سبزی خوردن: ۲۵۰گرم
پیاز بزرگ خرد شده: دو عدد
سیر: سه تا چهار حبه
گردو خرد شده: یک پیمانه
خیار: دو عدد
کره: ۱۰۰گرم
پودر گلپر: یک قاشق غذاخوری
سماق: یک قاشق مرباخوری
پنیر کهنه(محلی): نصف پیمانه
شیر یا دوغ: به میزان لازم
فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
طرز تهیه
نان لواش را خرد کرده و با مقداری شیر یا دوغ آنها را مرطوب مي*کنیم. خیارها، سبزی خوردن و گردو را ساطوری کرده و به نان اضافه مي*کنیم. پیازها را سرخ کرده و همراه با سیرهاي رنده شده، پنیر، گلپر، سماق و فلفل به مواد اضافه نموده و در پایان زردچوبه را در کره تفت داده، به مواد مي*افزاییم و یک ساعت استراحت می*دهیم.
در قدیم دیماج را داخل کاسه ریخته و با پشت قاشق فشار می*دادند تا به صورت فشرده درآيد، بعد در ظرف مورد نظر برمي*گرداندند یا به صورت مشته درآورده و تزیین می*کردند.
نکته
دیماج یک عصرانه سنتی قزوین و بعضی مناطق آذربایجان است که در هر منطقه با کمی تغییر تهیه می*گردد.
در قزوین دیمـاج برای «سیزده*بدر» یا برای (سفره افطار و عصرانه) تهیه می*شود.
دیماج را در تابستان همراه با هندوانه و سرکه شیره و در زمستان همراه با ترشی مخلوط و بادنجان سرو مي*كنند.
پنیر مورد استفاده در دیماج پنیر محلی کهنه یا همان پنیر کوزه محلی است و در صورتی*که به آن دسترسی ندارید، از پنیر لیقوان محلی یا انواع پنیر گوسفندی استفاده کنید.