Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دیماج

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهای سرد و نوشیدنی ها
Konu Başlığı دیماج
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :



مواد لازم برای چهار نفر
نان لواش سنتی خشک: ۵۰۰گرم
سبزی خوردن: ۲۵۰گرم
پیاز بزرگ خرد شده: دو عدد
سیر: سه تا چهار حبه
گردو خرد شده: یک پیمانه
خیار: دو عدد
کره: ۱۰۰گرم
پودر گلپر: یک قاشق غذاخوری
سماق: یک قاشق مرباخوری
پنیر کهنه(محلی): نصف پیمانه
شیر یا دوغ: به میزان لازم
فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم

طرز تهیه
نان لواش را خرد کرده و با مقداری شیر یا دوغ آنها را مرطوب مي*کنیم. خیارها، سبزی خوردن و گردو را ساطوری کرده و به نان اضافه مي*کنیم. پیازها را سرخ کرده و همراه با سیرهاي رنده شده، پنیر، گلپر، سماق و فلفل به مواد اضافه نموده و در پایان زردچوبه را در کره تفت داده، به مواد مي*افزاییم و یک ساعت استراحت می*دهیم.
در قدیم دیماج را داخل کاسه ریخته و با پشت قاشق فشار می*دادند تا به صورت فشرده درآيد، بعد در ظرف مورد نظر برمي*گرداندند یا به صورت مشته درآورده و تزیین می*کردند.
نکته
دیماج یک عصرانه سنتی قزوین و بعضی مناطق آذربایجان است که در هر منطقه با کمی تغییر تهیه می*گردد.
در قزوین دیمـاج برای «سیزده*بدر» یا برای (سفره افطار و عصرانه) تهیه می*شود.
دیماج را در تابستان همراه با هندوانه و سرکه شیره و در زمستان همراه با ترشی مخلوط و بادنجان سرو مي*كنند.
پنیر مورد استفاده در دیماج پنیر محلی کهنه یا همان پنیر کوزه محلی است و در صورتی*که به آن دسترسی ندارید، از پنیر لیقوان محلی یا انواع پنیر گوسفندی استفاده کنید.
 
بالا پایین