Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ژیگو با سس ترخان

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي گوشتي
Konu Başlığı ژیگو با سس ترخان
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

گوشت مغز ران گوساله - یک تکه بدون استخوان 2 تا 5/2 کیلو

سبزی معطر (نعناع – ترخان – جعفری ) - 1 دسته
سیر 1 - یک بوته
روغن یا کره - 100 تا 150 گرم
نمک و فلفل به مقدار کم
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]ژیگو با سس ترخان[/FONT]
طرز تهیه
چند حبه سیر را در سطح گوشت فرو می کنیم و با نخ ژیگو را محکم می پیچیم و دقت می کنیم که کمی فرم کشیده شده و دراز پیدا کند و آنرا مثل ژیگوی گوساله که در دستورات وبلاگ گروه آشپزی قبلا شرح داده شده (ژیگو فرانسوی - ژیگو - نکات طبخ ژیگو )طبخ و آماده می کنیم بعد ژیگو را می گذاریم سرد شود و نخ آن را باز می کنیم و با کارد تیز ژیگو را نازک بصورت ورقه می بریم سس ژیگو را صاف می کنیم و می گذاریم داغ شود یکی دو قاشق سوپخوری ترخان خرد شده داخل سس می ریزیم و از روی آتش بر می داریم صد گرم خامه با این سس مخلوط می کنیم . قطعات گوشت را منظم در دیس می چینیم بطوریکه حالت اولیه خود را دوباره بدست آورد و کمی از سس را روی آن می دهیم و اطراف آنرا با پوره سیب زمینی و لوبیای سبز پخته شده و گوجه فرنگی و جعفری یا بولاغ اوتی تزئین می کنیم .
 
بالا پایین