sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم
4-5 نفر
طرز تهیه
1 ساعت
دلمه اسفناج
4-5 نفر
- 500 گرم گوشت چرخکرده
- 1 پیمانه لپه پخته
- 1 پیمانه برنج پخته
- 1 پیمانه سبزیجات معطر
- ادویه کاری زردچوبه و رب به میزان دلخواه
- رب انار و آلو برای سس
- 1 عدد پیاز بزرگ
- برگ اسفناج به میزان لازم
طرز تهیه
1 ساعت
پیاز و گوشت رو تفت داده و سبزی معطر و رب و ادویه رو اضافه کرده و بعد برنج پخته و لپه رو ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
- برگ های بزرگتر اسفناج رو به مدت یک دقیقه بخارپز میکنیم فقط در حدی که برگها پژمرده بشن.
- بعد مواد دلمه رو داخل برگها ریخته و ب آرومی رول میکنیم. این مرحله احتیاج به دقت و حوصله زیاد داره چون برگها به راحتی پاره پوره میشن.
- دلمه ها رو تو قابلمه می چینیم. حالا پیاز رو تفت میدیم بهش رب انار و زردچوبه میزنیم و یک پیمانه آب بهش اضافه میکنیم و آلو ها رو هم میریزیم.
- و مایع رو روی دلمه ها ریخته و شعله رو ملایم کرده تا بپزه.
دلمه اسفناج