Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

فواید و خواص شیرین بیان (Liquorice)

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı خواص خوراکی ها
Konu Başlığı فواید و خواص شیرین بیان (Liquorice)
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

ریشه و ساقه زیرزمینی این گیاه دارای خواص دارویی فراوانی است. مهم ترین و شناخته شده ترین استفاده شیرین بیان در پزشکی کمک به درمان بیماری های دستگاه گوارش است.



فواید و خواص شیرین بیان (Liquorice)
شیرین بیان، گیاهی است دارویی که استفاده های زیادی در صنایع غذایی و دارویی دارد. این گیاه دارای خواص مفید فراوانی برای کمک به درمان بیماری هاست، البته عوارض جانبی نیز دارد که هنگام مصرف باید به آن توجه شود. شیرین بیان به صورت خودرو در اکثر نقاط جهان و ایران، به ویژه نواحی گرم و مرطوب یافت می شود و معمولاً نیاز به کشت ندارد. در بسیاری از نقاط دنیا به ویژه اروپا از آن به عنوان طعم دهنده استفاده می شود.شیرین بیان و سلامت دهان و دندان
ریشه این گیاه دارای خاصیت ضدمیکربی و ضدالتهابی است و باعث می شود شیرین بیان بتواند به کاهش التهاب لثه کمک کرده و در جلوگیری از پوسیدگی دندان ها نیز مفید باشد.
امروزه خمیردندان ها و محلول های شست وشوی دهانی زیادی با استفاده از این گیاه تولید می شود حتی غرغره دم کرده ریشه شیرین بیان برای درمان زخم و آفت های دهانی نیز توصیه می شود. استفاده از قرص مکیدنی آن نیز برای کاهش التهاب گلو و دهان مفید است.
طبق یافته اخیر پژوهشگران برخی ترکیبات شیمیایی ویژه موجود در برخی از گیاهان و سبزیجات مانند ریشه شیرین بیان مانع از رشد و فعالیت باکتری های عامل تشکیل دهنده پلاک های دندانی و پوسیدگی دندان ها می شود.
مطالعات نشان داده است شیرین بیان دارای خواص ضدهلیکوباکترپیلوری است که این یافته نیز موید مفید بودن این گیاه برای کمک به درمان ناراحتی های گوارشی استپژوهشگران اسکاتلندی در ادینبورگ دریافتند که مواد طبیعی موجود در گیاهان موسوم به «ترنس کالکون» می توانند از فعالیت باکتری های تشکیل دهنده جرم های دندانی که اسید تولید کرده و سبب پوسیدگی دندان ها می شوند، جلوگیری کنند. بر اساس مطالعات فوق، یکی از گیاهان حاوی این ماده، ریشه شیرین بیان است. در این مواد گیاهی نوعی آنزیم وجود دارد که از رشد و پیشرفت و گسترش باکتری ها در محیط داخل دندان پیشگیری کرده و به این باکتری ها اجازه متصل شدن به دندان ها را نمی دهد. به این ترتیب این باکتری ها در محیط دهان رشد نکرده و در پایه دندان ها مجتمع نخواهند شد و به تبع آن از پوسیدگی دندان ها پیشگیری می شود.شیرین بیان، مفید برای بیماران گوارشی
ریشه و ساقه زیرزمینی این گیاه دارای خواص دارویی فراوانی است. مهم ترین و شناخته شده ترین استفاده شیرین بیان در پزشکی کمک به درمان بیماری های دستگاه گوارش است.
* این گیاه به دلیل داشتن ماده موثره ای به نام «اسید گلیسیرینیک» در درمان زخم های گوارشی، به ویژه زخم معده، اثنی عشر و نیز التهاب معده (گاستریت) موثر است.
* مطالعات نشان داده است شیرین بیان دارای خواص ضدهلیکوباکترپیلوری است که این یافته نیز موید مفید بودن این گیاه برای کمک به درمان ناراحتی های گوارشی است.
* مصرف حدود نصف قاشق غذاخوری شیرین بیان قبل از غذا به رفع سوءهاضمه، نفخ، ترش کردن و یبوست کمک می کند.شیرین بیان و سلامت دستگاه تنفسی
شیرین بیان دارای خاصیت خلط آوری است و نوشیدن دم کرده پودر ریشه شیرین بیان به درمان سرفه های مزمن، کاهش خلط، کاهش علائم سینوزیت و برونشیت کمک می کند.شیرین بیان و سلامت پوست
* به دلیل خاصیت ضدویروسی این گیاه استفاده از آن در درمان تبخال و زونا نیز می تواند کمک کننده باشد.
* شیرین بیان به دلیل داشتن فلاوونوئیدها خاصیت ضدالتهاب و ترمیم کنندگی زخم دارد بنابراین استفاده از محلول آن به صورت موضعی می تواند به کاهش التهابات پوستی و درمان زخم ها کمک کند.دیگر خواص شیرین بیان
* مصرف شیرین بیان می تواند در بیمارانی که از بیماری های روماتیسمی از جمله آرتریت روماتوئید یا التهاب مفصل رنج می برند نیز مفید باشد.
* نوشیدن دم کرده ریشه آن به دلیل خاصیت مدر در رفع سنگ های ادراری نیز موثر است.
* شیرین بیان در کاهش گرفتگی و اسپاسم های عضلانی نیز کاربرد دارد. البته مصرف طولانی مدت و مقدار زیاد شیرین بیان توصیه نمی شود.
بهتر است از مصرف مداوم و طولانی تر از شش هفته شیرین بیان خودداری کرد، زیرا ممکن است باعث تحریک غدد فوق کلیه و ترشح آلدسترون و افزایش فشارخون شوداحتیاط
* بهتر است از مصرف مداوم و طولانی تر از شش هفته شیرین بیان خودداری کرد، زیرا ممکن است باعث تحریک غدد فوق کلیه و ترشح آلدسترون و افزایش فشارخون شود.
* در بیمارانی که دچار فشارخون بالا، نارسایی قلبی، آریتمی قلبی، بیماری های کلیوی، هپاتیت و سیروز کبدی هستند نیز باید شیرین بیان را با احتیاط و تحت نظر پزشک استفاده کرد.
* بهتر است در دوران بارداری از مصرف شیرین بیان خودداری کرد. همچنین شیرین بیان با داروهای زیادکننده ادرار تداخل دارد.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: eLOy
بالا پایین