Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دلایل ترک خوردن روی کیک!؟

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı دلایل ترک خوردن روی کیک!؟
نویسنده موضوع R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A

R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A

مـدیـر ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Aug 26, 2013
ارسالی‌ها
1,139
پسندها
842
امتیازها
113
محل سکونت
همــدان
وب سایت
dreamy95.blogfa.com
تخصص
خــــرابکاری :|
بهترین اخلاقم
مهـــربون
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
ماه تولد

اعتبار :

473

گاهی اوقات هنگام پخت کیک با مشکلاتی مواجه می شویم. یکی از مشکلاتی که با آن رو به رو می شویم این است که علت ترک روی کیک چیست؟



ترک خوردن روی کیک خانگی به چه دلیل است؟

کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته می‌شوند. به علاوه در برخی از انواع گوناگون کیک‌ها، از موادی چون نشاسته، روغن، میوهٔ درخت و یا خشکبار و مایعاتی مثل شیر، آب یا آب میوه و ادویه جات گوناگون و همچنین از ماده‌ای برای حجم دادن به خمیر مثل بکینگ پودر یا خمیرترش نیز استفاده می‌شود.



ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است :

• اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز می تواند داشته باشد.



• مقدار بکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. مقدار زیاد بکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک می باشد.



• مواد بیش از حد مخلوط شده است.

• میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.



• کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (هنگام گرم کردن فر، توری فر را در طبقه وسط قرار دهید.)



• تا 30 دقیقه اول پخت، درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید؛ زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت می شود.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: eLOy
بالا پایین