Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آرتریت نوجوانان چیست؟

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش پزشکی و سلامت
Konu Başlığı آرتریت نوجوانان چیست؟
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :



کودکانی که دچار ناراحتی*هایی چون درد مفاصل و نیز گرفتگی، سفتی و تورم در عضلات و مفاصل می*شوند باید فورا تحت درمان قرار بگیرند چون احتمالا به بیماری «آرتریت نوجوانان» مبتلا هستند.

به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، بیماری آرتریت یا التهاب مفاصل اغلب در افراد مسن شایع است اما احتمال ابتلای کودکان و نوجوانان به این بیماری نیز وجود دارد.

عارضه آرتریت نوجوانان زندگی کودکان مبتلا به آن را به شدت تحت تاثیر قرار می*دهد. هر نوع این بیماری که در سنین کمتر از 16 سالگی بروز کند «آرتریت نوجوانان» گفته می*شود.

آرتریت نوجوانان بیماری مزمنی است که در صورت ابتلا به آن، بدن به سلول*های سالم خود حمله می*کند. همچنین در کودکان نیز به دلیل ضعف در سیستم ایمنی، این بیماری بروز می*کند.

مهمترین علایم انواع آرتریت نوجوانان عبارتند از:

- ورم،* درد و کشیدگی مفاصل
- حرکت محدود و عدم انعطاف*پذیری
- آسیب مفاصل و غضروف
- کوتاهی اندام*ها ناشی از رشد ناقص استخوان*ها

همچنین از آنجا که علت ابتلا به این بیماری هنوز مشخص نیست در حال حاضر اقدامات پیشگیرانه*ای نیز برای جلوگیری از بروز آن وجود ندارد. هرچند تشخیص زودهنگام و درمان به موقع نتایج بهتری به دنبال دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از ایندین تایمز، فرآیند درمان نکته حائز اهمیتی در این بیماری است چرا که ورزش*های مناسب پا می*تواند احساس درد و ناراحتی را کاهش دهد. همچنین شیوه درمانی برای هر فرد متفاوت است. تجویز دارو، فیزیوتراپی، استفاده از آتل و در برخی موارد عمل جراحی برخی شیوه*های درمانی هستند اما تمرکز پزشکان بر تسکین درد،* کاهش ورم و به حداکثر رساندن تحرک در فرد مبتلا است.
 
بالا پایین