v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
مواد لازم براي 30 عدد
كره گياهي: 160 گرم
پودر شكر: 100 گرم
آرد: 250-230 گرم
زرده تخــم*مرغ: يك عدد
پودر كاكائو: 15 گرم
كنجد: 50 گرم
وانيل: به ميزان لازم
بيكينگ*پودر: يك قاشق مرباخوري
فندق بوداده بدون پوست: 100 گرم
شكلات تخته*اي سفيد و سياه: به ميزان لازم
طرز تهيه
كره، پودر شكر و وانيل را مخلوط نموده با همزن مي*زنيم تا كرم رنگ و كشدار شود، سپس زرده تخم*مرغ را افزوده و هم زده تا با مواد مخلوط شود. پودر كاكائو، آرد و بيكينگ*پودر را با هم مخلوط كرده، الك نموده و مخلوط مي*كنيم. در انتها كنجد را افزوده و به كمك ليسك يا قاشق چوبي مواد را هم زده تا مخلوط شوند. از خمير گلوله*هاي كوچكي برداشته در دست گرد مي*كنيم. داخل هر گلوله، يك عدد فندق درسته قرار داده، دوباره خمير را گرد نموده و در سيني فر مي*چينيم. سيني را در طبقه وسط فر با حرارت180 درجه سانتي*گراد يا 350 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه قرار مي*دهيم. پس از سپري شدن اين زمان، شيريني*ها را از فر بيرون آورده و اجازه مي*دهيم تا خنك شوند. شكلات*هاي تخته*اي را روي بخار آب به صورت بن*ماري آب كرده و با آن شيريني*ها را تزيين مي*كنيم.
نکته
براي اين كه شكلات*ها براق شوند مي*توانيد از يك قاشق مرباخوري روغن مايع استفاده كنيد. ابتدا بيكينگ*پودر و كاكائو را به 230 گرم آرد افزوده، با شيريني مخلوط كرده و اگر خمير به دست چسبيد، 20 گرم باقيمانده آرد را اضافه مي*كنيم.