Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

شـيرينی كنـجدی با مغـز فـندق

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı شـيرينی كنـجدی با مغـز فـندق
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :



مواد لازم براي 30 عدد


كره گياهي: 160 گرم
پودر شكر: 100 گرم
آرد: 250-230 گرم
زرده تخــم*مرغ: يك عدد
پودر كاكائو: 15 گرم
كنجد: 50 گرم
وانيل: به ميزان لازم
بيكينگ*پودر: يك قاشق مرباخوري
فندق بوداده بدون پوست: 100 گرم
شكلات تخته*اي سفيد و سياه: به ميزان لازم


طرز تهيه


كره، پودر شكر و وانيل را مخلوط نموده با همزن مي*زنيم تا كرم رنگ و كشدار شود، سپس زرده تخم*مرغ را افزوده و هم زده تا با مواد مخلوط شود. پودر كاكائو، آرد و بيكينگ*پودر را با هم مخلوط كرده، الك نموده و مخلوط مي*كنيم. در انتها كنجد را افزوده و به كمك ليسك يا قاشق چوبي مواد را هم زده تا مخلوط شوند. از خمير گلوله*هاي كوچكي برداشته در دست گرد مي*كنيم. داخل هر گلوله، يك عدد فندق درسته قرار داده، دوباره خمير را گرد نموده و در سيني فر مي*چينيم. سيني را در طبقه وسط فر با حرارت180 درجه سانتي*گراد يا 350 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه قرار مي*دهيم. پس از سپري شدن اين زمان، شيريني*ها را از فر بيرون آورده و اجازه مي*دهيم تا خنك شوند. شكلات*هاي تخته*اي را روي بخار آب به صورت بن*ماري آب كرده و با آن شيريني*ها را تزيين مي*كنيم.


نکته


براي اين كه شكلات*ها براق شوند مي*توانيد از يك قاشق مرباخوري روغن مايع استفاده كنيد. ابتدا بيكينگ*پودر و كاكائو را به 230 گرم آرد افزوده، با شيريني مخلوط كرده و اگر خمير به دست چسبيد، 20 گرم باقيمانده آرد را اضافه مي*كنيم.
 
بالا پایین