Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

عوارض جراحی اسپاسم نیمه صورت چیست؟

اطلاعات موضوع

Kategori Adı مغز و اعصاب
Konu Başlığı عوارض جراحی اسپاسم نیمه صورت چیست؟
نویسنده موضوع hamyar
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan hamyar

hamyar

کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 24, 2021
ارسالی‌ها
15
پسندها
1
امتیازها
1

اعتبار :

اسپاسم نیمه صورت یک اختلال عصبی است که سبب بروز حرکات غیر ارادی در یک جنب صورت می شود.با این که این اختلال در زنان بالای 40 سال رواج بیشتری دارد اما می تواند هر دوی زنان و مردان را به خود مبتلا کند.

عامل اسپاسم نیمه صورت چیست؟​

اسپاسم نیمه صورت در اثر فشردگی اعصاب این ناحیه پدیدار می شود. اعصاب ساختار هایی هستند که پیام های الکتریکی را از یک بخش به بخشی دیگر از بدن منتقل می کنند. به شبکه حاوی پیام های الکتریکی سیستم عصبی گفته می شود. اغلب اوقات، این اسپاسم ها در اثر فشاری است که یک رگ خونی بر یکی از اعصاب صورت وارد می کند.
تومور های خوش خیم سر و گردن نیز می توانند بر روی اعصاب فشار وارد کنند. گاهی اوقات، اسپاسم های صورت بدون علت مشخص بروز می دهند. هنگامی که علت شناخته شده ای وجود نداشته باشد، پزشک عنوان اسپاسم ایدیوپاتیک نیمه صورت را به آن اختلال می دهد.

علائم اسپاسم نیمه صورت​

اولین علامت این اختلال معمولا اسپاسم متناوب چشم است. اسپاسم یا بسته شدن چشم معمولا بیانگر یک بیماری نیست. در صورت ابتلا به اسپاسم چشم، امکان بروز آن به نواحی دیگر نیز وجود دارد.
کشیدگی های عضلانی ناشی از اسپاسم نیمه صورت می توانند سبب کشیده شدن دهان به یک سمت شوند. این اسپاسم ها با گذشت زمان تداوم بیشتری یافته و امکان دارد در زمان استرس یا خستگی بدتر شوند.


485953_1_En_5_Fig1_HTML-1536x833.jpg


اسپاسم نیمه صورت چگونه درمان می شود؟​

هیچ درمان تضمینی برای اسپاسم نیمه صورت وجود ندارد. اغلب افراد پس از انجام درمان بهبود یا رفع علائم را تجربه می کنند.
رایج ترین عضلات مبتلا به اسپاسم مواردی هستند که وظیفه بستن پلک چشم را بر عهده دارند. خستگی، کمبود خواب، استرس، خستگی چشم، مصرف بیش از حد الکل یا قهوه و برخی مواد محرک می توانند در اسپاسم چشم و دیگر نواحی صورت نقش داشته باشند. البته، بروز بدون علت اسپاسم ها نیز امکان پذیر است.
بسته به شدت علائم پزشک می تواند انجام موارد زیر را توصیه کند:
  • دارو های خوراکی
  • تزریق سم بوتولینوم نوع A
  • جراحی

دارو های خوراکی درمان اسپاسم نیمه صورت چیست؟​

در صورت خفیف بودن علائم، دارو های خوراکی می توانند اولین خط درمانی باشند. این دارو ها در پیام های الکتریکی به وجود آورنده اسپاسم، اختلال وارد می کنند. دارو های خوراکی رایج در این زمینه شامل موارد زیر می شوند:
  • کاربامازپین (تگرتول)
  • کلونازپام (کلونوپین)
  • باکلوفن (لیورسال)

درمان با تزریق سم بوتولینوم​

در اغلب افراد، تزریق سم بوتولینوم موثر ترین درمان برای اسپاسم نیمه صورت به شمار می رود. پزشک با استفاده از یک سوزن کوچک مقدار اندکی از سم بوتولینوم را به عضلات نواحی مبتلا در صورت تزریق می کند.
این مواد شیمیایی عضلات را به طور موقت ضعیف و اسپاسم ها را متوقف می کنند. اغلب افراد هر 3 تا 6 ماه به تزریق این ماده نیاز دارند.

عوارض جانبی تزریق سم بوتولینوم چیست؟​

در سه روز اول پس از تزریق سم بوتولینوم، امکان دارد افراد موارد زیر را تجربه کنند:
  • تحریک چشم
  • افتادگی پلک
  • ضعف موقت در ناحیه صورت
ادامه مطلب و سایت منبع: /https://drabdolhoseinpour.com
 
بالا پایین