Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه پلومیگو زعفرانی

  • نویسنده موضوع Cookie
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı طرز تهیه پلومیگو زعفرانی
نویسنده موضوع Cookie
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Cookie

Cookie

کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Sep 9, 2021
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
3
محل سکونت
تهران
تخصص
آشپزی
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

سلام به روی ماه تک تکتون دوستای عزیزم
اینم میگوی زعفرانی هست که هم راحته هم مجلسی و خیلی خوشمزست.

مواد لازم:
میگو ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
زرشک
نمک و فلفل و زعفران ،پاپریکا،پودرسیر
روغن زیتون
لیموترش و زست لیمو
آبغوره
طرز تهیه: ابتدا باید میگوها را مزه دار کنیم پس با مقداری پاپریکا،نمک و فلفل و لیموترش و زست لیمو و پودرسیر و روغن زیتون مزه دار میکنیم حداقل ۲ ساعت بعد از این مدت زعفران را با مقداری آب جوش دم میکنیم و روی میگوها میریزیم و اجازه میدیم یه نیم ساعت زعفران به خرد میگوها برود ،سپس در تابه مقداری کره و روغن میریزیم و میگوها را هر طرف به مدت ۳ دقیقه سرخ میکنیم واقعا بیشتر سرخ نکنید چون سفت میشه و دیگه لذیذ نیست؛ خب از یه طرف دیگه ما احتیاح داریم به پیاز زعفرانی ، پیاز را خلالی برش داده و با کره و روغن و زعفران سرخ میکنیم و میزاریم کنار ،بعد نوبت هویج ها هست هویج را رنده میکنیم ترجیحا روی شعله ملایم مقدار کمی آب و مقداری هم روغن و کره و آبغوره میریزیم که میزاریم که همه باهم سرخ بشه آب بخاطر اینه که هویج در عین سرخ شدن نرم هم بشن،زرشک هم بعد از خیس کردن با کره و مقداری شکر تفت میدیم و حالااا کته مون رو در دیس یا ظرف سرو کشیده و به دلخواه با موادمون تزیین میکنیم..
پ ن: اگر میگو دم دستتون نیست همین کارو میتونید با فیله مرغ انجام بدید.
منبع: آپ کوک
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: eLOy
بالا پایین