Cookie
کاربر انجمن
سلام به روی ماه تک تکتون دوستای عزیزم
اینم میگوی زعفرانی هست که هم راحته هم مجلسی و خیلی خوشمزست.
مواد لازم:
میگو ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
زرشک
نمک و فلفل و زعفران ،پاپریکا،پودرسیر
روغن زیتون
لیموترش و زست لیمو
آبغوره
طرز تهیه: ابتدا باید میگوها را مزه دار کنیم پس با مقداری پاپریکا،نمک و فلفل و لیموترش و زست لیمو و پودرسیر و روغن زیتون مزه دار میکنیم حداقل ۲ ساعت بعد از این مدت زعفران را با مقداری آب جوش دم میکنیم و روی میگوها میریزیم و اجازه میدیم یه نیم ساعت زعفران به خرد میگوها برود ،سپس در تابه مقداری کره و روغن میریزیم و میگوها را هر طرف به مدت ۳ دقیقه سرخ میکنیم واقعا بیشتر سرخ نکنید چون سفت میشه و دیگه لذیذ نیست؛ خب از یه طرف دیگه ما احتیاح داریم به پیاز زعفرانی ، پیاز را خلالی برش داده و با کره و روغن و زعفران سرخ میکنیم و میزاریم کنار ،بعد نوبت هویج ها هست هویج را رنده میکنیم ترجیحا روی شعله ملایم مقدار کمی آب و مقداری هم روغن و کره و آبغوره میریزیم که میزاریم که همه باهم سرخ بشه آب بخاطر اینه که هویج در عین سرخ شدن نرم هم بشن،زرشک هم بعد از خیس کردن با کره و مقداری شکر تفت میدیم و حالااا کته مون رو در دیس یا ظرف سرو کشیده و به دلخواه با موادمون تزیین میکنیم..
پ ن: اگر میگو دم دستتون نیست همین کارو میتونید با فیله مرغ انجام بدید.
منبع: آپ کوک
اینم میگوی زعفرانی هست که هم راحته هم مجلسی و خیلی خوشمزست.
مواد لازم:
میگو ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
زرشک
نمک و فلفل و زعفران ،پاپریکا،پودرسیر
روغن زیتون
لیموترش و زست لیمو
آبغوره
طرز تهیه: ابتدا باید میگوها را مزه دار کنیم پس با مقداری پاپریکا،نمک و فلفل و لیموترش و زست لیمو و پودرسیر و روغن زیتون مزه دار میکنیم حداقل ۲ ساعت بعد از این مدت زعفران را با مقداری آب جوش دم میکنیم و روی میگوها میریزیم و اجازه میدیم یه نیم ساعت زعفران به خرد میگوها برود ،سپس در تابه مقداری کره و روغن میریزیم و میگوها را هر طرف به مدت ۳ دقیقه سرخ میکنیم واقعا بیشتر سرخ نکنید چون سفت میشه و دیگه لذیذ نیست؛ خب از یه طرف دیگه ما احتیاح داریم به پیاز زعفرانی ، پیاز را خلالی برش داده و با کره و روغن و زعفران سرخ میکنیم و میزاریم کنار ،بعد نوبت هویج ها هست هویج را رنده میکنیم ترجیحا روی شعله ملایم مقدار کمی آب و مقداری هم روغن و کره و آبغوره میریزیم که میزاریم که همه باهم سرخ بشه آب بخاطر اینه که هویج در عین سرخ شدن نرم هم بشن،زرشک هم بعد از خیس کردن با کره و مقداری شکر تفت میدیم و حالااا کته مون رو در دیس یا ظرف سرو کشیده و به دلخواه با موادمون تزیین میکنیم..
پ ن: اگر میگو دم دستتون نیست همین کارو میتونید با فیله مرغ انجام بدید.
منبع: آپ کوک