Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

باتری داغی

  • نویسنده موضوع signco
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı متفرقه عمومی
Konu Başlığı باتری داغی
نویسنده موضوع signco
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan signco

signco

کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Dec 9, 2020
ارسالی‌ها
22
پسندها
5
امتیازها
3

اعتبار :

باطری داغی چیست؟





اگر با قطعات خودرو مخصوصا باتری آشنایی داشته باشد، حتما می دانید باطری داغی چیست. امروزه همگان برای حفظ محیط زیست و سلامتی انسان، حیوان، گیاه و ... تلاش می کنند. به این منظور همه سعی می کنند تمام اشیا و لوازم را بازیافت کنند. باتری نیز یکی از قطعات خودرو است که هنگام خرابی و از کار افتادن می توان آن را بازیافت کرد و دوباره مورد استفاده قرار داد. در واقع باتری که دیگر مورد استفاده نیست و از آن برای بازیافت استفاده می کنند، به باطری داغی یا باطری فرسوده معروف است. در این مقاله از وبسایت الو باتری شیراز، مرکز خرید، فروش، ارسال و تعویض باتری شیراز، بیش تر با باتری داغی آشنا می شویم.



باطری داغی چیست؟



آیا باطری داغی را می توان فروخت؟

سوالی که اینجا پیش می آید این است که آیا با خراب و فرسوده شدن باتری می توان آن را فروخت؟ بله! همانطور که گفتیم باطری داغی یک قطعه ی قابل بازیافت است و شما می توانید هنگامی که اقدام به خرید باتری نو برای خودروی خود می کنید، آن را به فروشنده بدهید. در واقع فروشنده های باتری خودرو، باطری داغی را خریداری می کنند.


آیا تحویل باطری داغی در قیمت خرید باتری نو تاثیر دارد؟

بدون شک بله. اگر شما داغی باطری را داشته باشید و هنگام خرید باتری نو آن را به فروشنده تحویل دهید، هزینه ی بسیار کمتری برای باطری نو می پردازید. چرا که فروشنده نیز آن را به کارخانه می فروشد و هزینه ی باتری نو را که از شما کم کرده، به این وسیله جبران می کند. اگر باطری داغی را تحویل دهید حدودا یک سوم از قیمت باطری نو برای شما کم می شود.


بازیافت باطری داغی چگونه است؟

دور انداختن باطری اسقاطی اتومبیل کاری خطرناک است، چرا که دارای موادی سمی می باشد که برای محیط زیست ضرر دارد. پس حتما برای بازیافت آن اقدام کنید. بازیافت باطری های فرسوده به این صورت است که با استفاده از چکش آن ها را به شکل تکه های کوچک در می آورند. سپس این قطعات کوچک را دورن خمره هایی قرار می دهند. در این خمره ها، سرب و مواد سنگین پایین و مواد پلاستیکی بالا می ماند. در آخر نیز این دو ماده را به طور جداگانه وارد چرخه ی بازیافت در صنایع مختلف می کنند.
باتری داغی شریف آباد فرصت شیرازی

 
بالا پایین