Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

جگرسفید موارد مصرف 1)درمان کم خون..

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı جگرسفید موارد مصرف 1)درمان کم خون..
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :



موارد مصرف

1)درمان کم خونی
2)تقویت کننده و انرژی زا
3)تقویت قوای جنسی

مواد لازم

1)آرد سهن (آرد جوانه*ی گندم) یک لیوان

2)آرد گندم یک و نیم لیوان

3)مایه خمیر 1 قاشق چای خوری

4)شکر 2/1 قاشق چای خوری

5)ادویه کماچ(زیره سبز، بادیون(رازیانه) ، سیاه دانه ، زردچوبه ، گل خشت(گلرنگ) ) 1 قاشق مربا خوری

6)گل خشت 1 قاشق مربا خوری

7)روغن حیوانی مقداری

8)آب به اندازه*ی لازم

مواد داخل کماچ

1)خرمای چرخ شده 250 گرم
2)گردو 200 گرم
3)روغن مایع 200 گرم

_طرز تهیه آرد سهن

گندم را به مدت 2 روز خیس کرده و آب ان را مرتب عوض کنید بعد داخل یک پارچه تمیز ریخته روی آنها را بپوشانید و همیشه پارچه را مرطوب نگه دارید به مدت تقریبا 1 هفته وگاهی بیشتر (تا زمانی که گندمها جوانه زده و شیرین شود. در کرمان برای آب دادن از آب باران استفاده می کنند تا جوانه ها کاملا شیرین شوند)

_طرز تهیه کماچ سهن

بعد از آماده شدن آنها را چرخ کنید و آب آنها را کاملا بگیرید سپس مواد خشک را مانند مایه خمیر،ادویه، گل خشت وشکر را اضافه کرده بعد کم کم آرد می ریزیم تا خمیر یک دست حاصل شود این خمیر نسبتا سفت است بعد از آماده شدن می گذاریم تا مقداری بماند سپس روی یک سینی مقداری آرد گندم ریخته و خمیر را باز کنید این خمیر نباید نازک باشد، خمیر باز شده را در سینی فر قرار داده و خرمای آماده شده را با قطر 5/0 سانت روی خمیر بگذارید. اطراف خمیر باید به اندازه 1 سانتی متر خالی باشد در آخر هم لایه دوم خمیر را روی آن قرار دهید و قبل از قرار دادن در فر آنها را به صورت لوزی برش زده و روغن آب شده (ترجیحا اگر روغن حیوانی باشد بهتر است) را روی آن بریزید وداخل فر از قبل گرم شده در طبقه دوم قراردهید .

_نکات مهم

1- کماچ سهن زمان پخت زیادی ندارد زمانی که از سینی جدا شد یعنی آماده است اجازدهید تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرد

2- آن را با آرد سهن آماده هم می توان آماده کرد البته این روش بسیار ترد تر وخوش طعم تر است.

3- به جای قرار دادن در فر می توان مانند کلمپه به صورت گرد آماده کرد و در روغن سرخ نمود

4- پس از پختن و سرد شدن با یک الک بر روی آنها شکرآسیاب شده ویا پودر پسته بریزید.

 
بالا پایین