v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
موسیر از خانواده سیر، پیاز و پیازچه بوده و نسبت به پیاز کوچک*تر است.
ریشه حبابی شکل این سبزی نیز مانند پیاز به چند بخش تقسیم می*شود. موسیرها به راحتی هضم می*شوند و حاوی مقادیر فراوانی ویتامین c ، پتاسیم، فیبر رژیمی و اسید فولیک بوده و همچنین دارای مقدار زیادی کلسیم، آهن و پروتئین هستند.
برگ*های آن دراز و میان تهی و گل*هایش به رنگ سرخ یا بنفش است. پیاز آن در مناطق کوهستانی می*روید که از آن ترشی درست می*کنند.
ریشه و پیاز گیاه بعد از انجام یک سری اقدامات خاص مورد استفاده قرار می*گیرد بدین صورت که آن*ها را به شکل رشته*های بسیار نازک در*آورده و در مسیر آب سرد قرار می*دهند تا تلخی که در پیاز آن هست از بین برود و آن را در آفتاب خشک می*کنند تا به عنوان چاشنی غذایی مصرف شود.
ریشه حبابی شکل این سبزی نیز مانند پیاز به چند بخش تقسیم می*شود. موسیرها به راحتی هضم می*شوند و حاوی مقادیر فراوانی ویتامین c ، پتاسیم، فیبر رژیمی و اسید فولیک بوده و همچنین دارای مقدار زیادی کلسیم، آهن و پروتئین هستند.
برگ*های آن دراز و میان تهی و گل*هایش به رنگ سرخ یا بنفش است. پیاز آن در مناطق کوهستانی می*روید که از آن ترشی درست می*کنند.
ریشه و پیاز گیاه بعد از انجام یک سری اقدامات خاص مورد استفاده قرار می*گیرد بدین صورت که آن*ها را به شکل رشته*های بسیار نازک در*آورده و در مسیر آب سرد قرار می*دهند تا تلخی که در پیاز آن هست از بین برود و آن را در آفتاب خشک می*کنند تا به عنوان چاشنی غذایی مصرف شود.