Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

اختلالات تیروئید در زنان شایع تر از مردان

  • نویسنده موضوع eLOy
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı اخبار پزشکی
Konu Başlığı اختلالات تیروئید در زنان شایع تر از مردان
نویسنده موضوع eLOy
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan eLOy

eLOy

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 21, 2013
ارسالی‌ها
8,743
پسندها
14,851
امتیازها
113
سن
42
محل سکونت
TeHrAn
وب سایت
www.biya2forum.ir
تخصص
نقاشی و خوشنویسی
ماه تولد

اعتبار :





اختلالات تیروئید در زنان شایع تر از مردان









یک فوق تخصص غدد و متابولیسم با بیان اینکه بروز مشکلات عصبی و روانی هم در کم کاری و هم در پرکاری تیروئید دیده می شود، گفت: اختلالات تیروئید در زنان بسیار شایع تر از مردان است و استفاده از نمک های ید دار نه تنها برای بیماران مبتلا به این بیماری بلکه به تمام افراد توصیه می شود.

اشرف امین الرعایا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه اصفهان، با اشاره به اینکه یکی از برنامه های سلامت کشور غربالگری تیروئید برای نوزادان پنج روزه است، اظهار کرد: ممکن است نوزادان در اوایل تولد هیچ علامتی از اختلالات تیروئید نداشته باشند اما بعد از گذشت پنج روز این علائم ظاهر می شود و در صورت عدم تشخیص احتمال عقب ماندگی ذهنی در آینده وجود دارد.

وی با تاکید بر این نکته که اگر کم کاری تیروئید در نوزادان تا یک ماهگی درمان نشود، ضریب هوشی نوزاد کاهش می یابد، افزود: در صورتی که تا شش ماهگی درمان به تاخیر افتد کودک عقب مانده ذهنی می شود.
این فوق تخصص غدد و متابولیسم با اشاره به اینکه عدم تشخیص به موقع و درمان بیماری های تیروئید در رشد قدی کودک نیز موثر است، افزود: مهم ترین بیماری ای که نوزاد با آن مواجه می شود همان عقب ماندگی ذهنی است و مسئله رشد قدی کودک در مرتبه دوم اهمیت تشخیص بیماری تیروئید قرار می گیرد.

امین الرعایا علایم بروز کم کاری یا پر کاری تیروئید در سنین مختلف را متفاوت دانست و افزود: برای نمونه در کودکی که در سن دبستان قرار دارد ممکن است کم کاری تیروئید با اختلال در یادگیری بروز پیدا کند و معلم متوجه شود دانش آموزی که پیش از این در فراگیری درس بهتر عمل می کرده الان در یادگیری با مشکل مواجه شده است.

وی با بیان اینکه کم شدن حافظه، خشکی پوست، ریزش مو و یبوست از علائم کم کاری تیروئید است، تصریح کرد: هم چنین تعریق زیاد، افزایش ضربان قلب، ریزش مو، لرزش بدن و علایم چشمی از علائم پرکاری است.

این استادیار گروه غدد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه بی قراری یکی دیگر از علایم پرکاری تیروئید است، تصریح کرد: فردی که در گذشته خلق و خوی آرامی داشته اما اکنون با کوچک ترین مشکلی عصبانی می شود نیز ممکن است پرکاری تیروئید داشته باشد.

امین الرعایا اختلال در تمرکز حواس را از دیگر علایم پرکاری تیروئید دانست و افزود: فردی که به پرکاری تیروئید مبتلاست حواس پرت و دچار اختلال در یادگیری است.
این فوق تخصص غدد با اشاره به اینکه منطقه ما با مشکل کمبود ید روبرو است، افزود: در صورتی که میزان مصرف ید از میزان کنونی کمتر شود اختلالات ناشی از کمبود ید نیز بروز پیدا می کند.

امین الرعایا با تاکید بر اینکه در بروز اختلالات پاراتیروئیدی باید زمینه ارثی هم در نظر گرفته شود، خاطرنشان کرد: فشارهای روانی مانند استرس و اضطراب نیز می تواند موجب اختلالات پاراتیروئید شود و با کنترل این فشارها می توانیم کم کاری و پرکاری تیروئید را به حداقل رساند.
 
بالا پایین