*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=1][/h]
[h=2]مواد اولیه [/h] برنج سه و نیم پیمانه
کره 200 گرم
شیر چهار پیمانه
زعفران یک قاشق چای*خوری
نمک یک قاشق چای*خوری
کشمش پلویی یک پیمانه
دارچین نصف قاشق چای*خوری
فیله مرغ 500 گرم
پیاز داغ یک پیمانه
خلال پسته یک پیمانه
آب دو پیمانه
آب پیاز به میزان لازم
گلاب 1/3 پیمانه
[h=2]طرز تهیه[/h] * فیله*های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه*دار می*کنیم.
* برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می*کنیم.
* نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
* آب برنج را خالی می*کنیم و آن را داخل شیر می*ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می*کنیم.
* نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می*ریزیم و می*گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. 35 دقیقه دم*کنی می*گذاریم تا بپزد.
* کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می*کنیم.
* فیله*های مرغ مزه*دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می*دهیم.
* برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می*ریزیم و تزیین می*کنیم، فیله*های مرغ را هم روی برنج قرار می*دهیم.
فیله*های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه*دار می*کنیم...
[h=2]مواد اولیه [/h] برنج سه و نیم پیمانه
کره 200 گرم
شیر چهار پیمانه
زعفران یک قاشق چای*خوری
نمک یک قاشق چای*خوری
کشمش پلویی یک پیمانه
دارچین نصف قاشق چای*خوری
فیله مرغ 500 گرم
پیاز داغ یک پیمانه
خلال پسته یک پیمانه
آب دو پیمانه
آب پیاز به میزان لازم
گلاب 1/3 پیمانه
[h=2]طرز تهیه[/h] * فیله*های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه*دار می*کنیم.
* برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می*کنیم.
* نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
* آب برنج را خالی می*کنیم و آن را داخل شیر می*ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می*کنیم.
* نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می*ریزیم و می*گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. 35 دقیقه دم*کنی می*گذاریم تا بپزد.
* کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می*کنیم.
* فیله*های مرغ مزه*دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می*دهیم.
* برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می*ریزیم و تزیین می*کنیم، فیله*های مرغ را هم روی برنج قرار می*دهیم.