Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آشنایی با روش تهیه شیر پلوی تبریزی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı آشنایی با روش تهیه شیر پلوی تبریزی
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

فیله*های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه*دار می*کنیم...


[h=2]مواد اولیه [/h] برنج سه و نیم پیمانه
کره 200 گرم
شیر چهار پیمانه
زعفران یک قاشق چای*خوری
نمک یک قاشق چای*خوری
کشمش پلویی یک پیمانه
دارچین نصف قاشق چای*خوری
فیله مرغ 500 گرم
پیاز داغ یک پیمانه
خلال پسته یک پیمانه
آب دو پیمانه
آب پیاز به میزان لازم
گلاب 1/3 پیمانه

[h=2]طرز تهیه[/h] * فیله*های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه*دار می*کنیم.
* برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می*کنیم.
* نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
* آب برنج را خالی می*کنیم و آن را داخل شیر می*ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می*کنیم.
* نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می*ریزیم و می*گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. 35 دقیقه دم*کنی می*گذاریم تا بپزد.
* کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می*کنیم.
* فیله*های مرغ مزه*دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می*دهیم.
* برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می*ریزیم و تزیین می*کنیم، فیله*های مرغ را هم روی برنج قرار می*دهیم.
 
بالا پایین