*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=1][/h]
[h=2]مواد لازم:[/h] گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
رشته پلویی 200 گرم
برنج 3 پیمانه
کشمش پلویی 150 گرم
هل 1 قاشق سوپ خوری
زعفران آب کرده 3 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق غذا خوری
[h=2]طرز تهیه:[/h] * مواد بالا برای 3 تا 4 نفر کافی است. برنج را با مقداری نمک خیس می*کنیم.
* پیاز را ریز خرد می*کنیم، کمی زردچوبه می*ریزیم، گوشت را درونش سرخ می*کنیم. کشمش را اضافه می*کنیم و تفت می*دهیم. (کشمش را بشویید و کمی توی آب خیس کنید)
* توی قابلمه مقداری آب می*ریزیم و می*گذاریم جوش بیاید. برنجی را که خیس کرده*ایم آبش را خالی می*کنیم و توی آب در حال جوش می*ریزیم. 3،4 دقیقه قبل از زمان آبکش کردن برنج،* رشته را توی برنج می*ریزیم و می*گذاریم دو سه جوش بزند؛ و بعد آبکش می*کنیم.
* درون قابلمه مقداری آب روغن حیوانی درست می*کنیم و می*گذاریم جوش بیاید. ته دیگ مورد نظرمان رو کف دیگ می*گذاریم، برای داشتن ته دیگ کنجدی و زعفرانی کمی نون را مرطوب کنید بعد کمی از آب زعفران رو ته دیگ بریزید و مقداری هم کنجد بپاشید و بعد نون را بگذارید. واقعاً عالی می*شود. مقداری از مخلوط برنج و رشته را درون قابلمه می*ریزیم،* بعد مقداری از مایه گوشت و کشمش. دوباره مقداری برنج، مقداری از مایه و ... تا خلاصه برنج تمام شود.
* هر لایه را که می*ریزید مقداری از هل و دارچین هم روی مواد بپاشید. دقت کنید مثل همه برنج*های آبکش کردنی برنج و مایه را به صورت کوه بریزید. یعنی مثل تپه دیواره های قابلمه رو خالی کنید و مواد را وسط جمع کنید که دیواره*ها ته دیگ نبندد. بعد هم زعفران را رویش می*ریزیم و برنج را دم می*کنیم.
مواد اولیه*ی این غذای خوش*مزه عبارت است از گوشت چرخ*کرده، پیاز، رشته پلویی، برنج، کشمش پلویی، هل، زعفران و دارچین.
[h=2]مواد لازم:[/h] گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
رشته پلویی 200 گرم
برنج 3 پیمانه
کشمش پلویی 150 گرم
هل 1 قاشق سوپ خوری
زعفران آب کرده 3 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق غذا خوری
[h=2]طرز تهیه:[/h] * مواد بالا برای 3 تا 4 نفر کافی است. برنج را با مقداری نمک خیس می*کنیم.
* پیاز را ریز خرد می*کنیم، کمی زردچوبه می*ریزیم، گوشت را درونش سرخ می*کنیم. کشمش را اضافه می*کنیم و تفت می*دهیم. (کشمش را بشویید و کمی توی آب خیس کنید)
* توی قابلمه مقداری آب می*ریزیم و می*گذاریم جوش بیاید. برنجی را که خیس کرده*ایم آبش را خالی می*کنیم و توی آب در حال جوش می*ریزیم. 3،4 دقیقه قبل از زمان آبکش کردن برنج،* رشته را توی برنج می*ریزیم و می*گذاریم دو سه جوش بزند؛ و بعد آبکش می*کنیم.
* درون قابلمه مقداری آب روغن حیوانی درست می*کنیم و می*گذاریم جوش بیاید. ته دیگ مورد نظرمان رو کف دیگ می*گذاریم، برای داشتن ته دیگ کنجدی و زعفرانی کمی نون را مرطوب کنید بعد کمی از آب زعفران رو ته دیگ بریزید و مقداری هم کنجد بپاشید و بعد نون را بگذارید. واقعاً عالی می*شود. مقداری از مخلوط برنج و رشته را درون قابلمه می*ریزیم،* بعد مقداری از مایه گوشت و کشمش. دوباره مقداری برنج، مقداری از مایه و ... تا خلاصه برنج تمام شود.
* هر لایه را که می*ریزید مقداری از هل و دارچین هم روی مواد بپاشید. دقت کنید مثل همه برنج*های آبکش کردنی برنج و مایه را به صورت کوه بریزید. یعنی مثل تپه دیواره های قابلمه رو خالی کنید و مواد را وسط جمع کنید که دیواره*ها ته دیگ نبندد. بعد هم زعفران را رویش می*ریزیم و برنج را دم می*کنیم.