Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آشنایی با روش تهیه*ی رشته پلو؛ غذای سنتی هشجین

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı آشنایی با روش تهیه*ی رشته پلو؛ غذای سنتی هشجین
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

مواد اولیه*ی این غذای خوش*مزه عبارت است از گوشت چرخ*کرده، پیاز، رشته پلویی، برنج، کشمش پلویی، هل، زعفران و دارچین.


[h=2]مواد لازم:[/h] گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
رشته پلویی 200 گرم
برنج 3 پیمانه
کشمش پلویی 150 گرم
هل 1 قاشق سوپ خوری
زعفران آب کرده 3 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق غذا خوری

[h=2]طرز تهیه:[/h] * مواد بالا برای 3 تا 4 نفر کافی است. برنج را با مقداری نمک خیس می*کنیم.
* پیاز را ریز خرد می*کنیم، کمی زردچوبه می*ریزیم، گوشت را درونش سرخ می*کنیم. کشمش را اضافه می*کنیم و تفت می*دهیم. (کشمش را بشویید و کمی توی آب خیس کنید)
* توی قابلمه مقداری آب می*ریزیم و می*گذاریم جوش بیاید. برنجی را که خیس کرده*ایم آبش را خالی می*کنیم و توی آب در حال جوش می*ریزیم. 3،4 دقیقه قبل از زمان آبکش کردن برنج،* رشته را توی برنج می*ریزیم و می*گذاریم دو سه جوش بزند؛ و بعد آبکش می*کنیم.
* درون قابلمه مقداری آب روغن حیوانی درست می*کنیم و می*گذاریم جوش بیاید. ته دیگ مورد نظرمان رو کف دیگ می*گذاریم، برای داشتن ته دیگ کنجدی و زعفرانی کمی نون را مرطوب کنید بعد کمی از آب زعفران رو ته دیگ بریزید و مقداری هم کنجد بپاشید و بعد نون را بگذارید. واقعاً عالی می*شود. مقداری از مخلوط برنج و رشته را درون قابلمه می*ریزیم،* بعد مقداری از مایه گوشت و کشمش. دوباره مقداری برنج، مقداری از مایه و ... تا خلاصه برنج تمام شود.
* هر لایه را که می*ریزید مقداری از هل و دارچین هم روی مواد بپاشید. دقت کنید مثل همه برنج*های آبکش کردنی برنج و مایه را به صورت کوه بریزید. یعنی مثل تپه دیواره های قابلمه رو خالی کنید و مواد را وسط جمع کنید که دیواره*ها ته دیگ نبندد. بعد هم زعفران را رویش می*ریزیم و برنج را دم می*کنیم.
 
بالا پایین