*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=1][/h]
[h=2]مواد لازم برای 4 نفر:[/h] گوشت گوسفند 130 گرم، چرخ شده و بدون چربی
آرد نخودچی 1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه 1 قاشق چای*خوری
نعناع خشک 2 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب 5 پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد، خرد شده
پیاز متوسط 1 عدد، رنده شده
[h=2]طرز تهیه:[/h] مرحله 1 - در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و 1 قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله 2 - 1 پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.
مرحله 3 - از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.
مرحله 4 - در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
مرحله 5 - قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت 2 دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم*تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند. قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.
[h=2]نکات[/h] 1. گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه ها جلوگیری شود.
2. در صورتی که نمی*توانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید.
قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی و قدیمی در اصفهان می*باشد که در حال حاضر کمتر پخت می*شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه قرمزه نخودچی آشنا می*شوید.
[h=2]مواد لازم برای 4 نفر:[/h] گوشت گوسفند 130 گرم، چرخ شده و بدون چربی
آرد نخودچی 1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه 1 قاشق چای*خوری
نعناع خشک 2 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب 5 پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد، خرد شده
پیاز متوسط 1 عدد، رنده شده
[h=2]طرز تهیه:[/h] مرحله 1 - در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و 1 قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله 2 - 1 پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.
مرحله 3 - از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.
مرحله 4 - در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
مرحله 5 - قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت 2 دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم*تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند. قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.
[h=2]نکات[/h] 1. گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه ها جلوگیری شود.
2. در صورتی که نمی*توانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید.