Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

یخمه تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان می*باشد که هم اکنون خیلی کم پخت می*شود. این غذا خوشمزه و به واسطه داشتن پر زردآلو، به و آلو بسیار مقوی می*باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه یخمه تُرُش آشنا می*شوید.


[h=2]مواد لازم برای 6 نفر[/h] آلو برقانی 30 عدد
پر زردآلو 200 گرم
به 2 عدد، خرد شده
گوشت گوسفند 250 گرم
برنج 1 استکان سرخالی
شکر 2/1 استکان
زردچوبه 1 قاشق چای*خوری
نمک نوک چاقو

[h=2]طرز تهیه:[/h] مرحله 1 - گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود.
مرحله 2 - آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیم پز شوند.
مرحله 3 - برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا افتند و آب آن کشیده شود.
مرحله 4 - بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته های آلوها را به تعداد آن*ها خارج کنید.
مرحله 5 - بعد از بیرون آوردن هسته*ها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود.
سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.

[h=2]نکات:[/h] * مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد.
* می*توانید شیره خرما را جایگزین شکر نمایید.
* از نکات مهم این غذا شمردن آلوها می*باشد که هنگام خارج کردن هسته*ها به تعداد ریخته شده، هسته خارج نمایید.
 
بالا پایین