Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

توگی سَرداغی ؛ غذای خراسانی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı توگی سَرداغی ؛ غذای خراسانی
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

گوشت چرخ*کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش*مزه هستند.


[h=2]مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
[/h] پیازداغ 3 قاشق چای*خوری
زردچوبه 1 قاشق چای*خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
گوشت چرخ*کرده 250 گرم
آب 500 میلی*لیتر
ارزن خوراکی بدون پوست 300 گرم
عدس پخته 100 گرم
کشک 250 میلی*لیتر
سیر داغ 3 قاشق سوپ*خوری
نعنا داغ 1 قاشق سوپ*خوری
زعفران حل کرده در آب 2 قاشق سوپ*خوری

[h=2]طرز تهیه
[/h] * پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابه*ای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید.
* اکنون 500 میلی*لیتر آب به مواد بیفزایید و صبر کنید تا بجوشد.
* حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و 20 دقیقه*ی دیگر بجوشانید تا بپزد.
* سپس عدس پخته را بیفزایید و مخلوط کنید.
* بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.
* سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر کنید.
* اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیرداغ، نعناع داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.
 
بالا پایین