*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=1][/h]
[h=2]مواد اولیه
[/h] خمیر نان بربری یک چانه
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم
سیب*زمینی آب*پز و رنده شده نصف چانه خمیر
کنجد بو داده و پیاز داغ از هر کدام یک پیمانه
زعفران آب*شده یک قاشق غذاخوری
زرده تخم*مرغ دو عدد
[h=2]طرز تهیه [/h] * ابتدا سیب*زمینی*ها را در روغن مایع با پیازداغ تفت داده سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کنجد را اضافه کرده و مجدداً تفت می*دهیم.
* روی سطح میز کار را آرد پاشیده و یک گلوله ( به اندازه پرتقال درشت) از خمیر نان بربری و یک گلوله ( به اندازه نارنگی) از خمیر سیب*زمینی در کنار هم جداگانه مانند نان باگت رول می*کنیم و در هم می*تابانیم و از طول آن*ها را در هم فشرده می*کنیم و با وردنه به صورت گرد به قطر حدود یک سانتی*متر پهن می*کنیم.
* زرده*ی تخم*مرغ و زعفران آب*شده را مخلوط کرده روی خمیرها می*مالیم.
* سپس سینی فر را چرب کرده و خمیرها را در سینی می*چینیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه سانتی*گراد می*گذاریم.
* در هنگام پخت نان یک کاسه آب در فر می*گذاریم تا نان خشک نشده و رطوبت آن حفظ شود.
[h=2]نکتــه
[/h] خمیر نان باید حتماً حاوی خمیر مایه باشد تا نان ترد و پوک شود.
پخت نان به مهارت نیاز دارد اما به طور قطع، شما هم با کمی تمرین می*توانید در تهیه*ی آن، مهارت لازم را کسب نمایید.
[h=2]مواد اولیه
[/h] خمیر نان بربری یک چانه
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم
سیب*زمینی آب*پز و رنده شده نصف چانه خمیر
کنجد بو داده و پیاز داغ از هر کدام یک پیمانه
زعفران آب*شده یک قاشق غذاخوری
زرده تخم*مرغ دو عدد
[h=2]طرز تهیه [/h] * ابتدا سیب*زمینی*ها را در روغن مایع با پیازداغ تفت داده سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کنجد را اضافه کرده و مجدداً تفت می*دهیم.
* روی سطح میز کار را آرد پاشیده و یک گلوله ( به اندازه پرتقال درشت) از خمیر نان بربری و یک گلوله ( به اندازه نارنگی) از خمیر سیب*زمینی در کنار هم جداگانه مانند نان باگت رول می*کنیم و در هم می*تابانیم و از طول آن*ها را در هم فشرده می*کنیم و با وردنه به صورت گرد به قطر حدود یک سانتی*متر پهن می*کنیم.
* زرده*ی تخم*مرغ و زعفران آب*شده را مخلوط کرده روی خمیرها می*مالیم.
* سپس سینی فر را چرب کرده و خمیرها را در سینی می*چینیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه سانتی*گراد می*گذاریم.
* در هنگام پخت نان یک کاسه آب در فر می*گذاریم تا نان خشک نشده و رطوبت آن حفظ شود.
[h=2]نکتــه
[/h] خمیر نان باید حتماً حاوی خمیر مایه باشد تا نان ترد و پوک شود.