Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

خلال پلو؛ غذای دامغانی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı خلال پلو؛ غذای دامغانی
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

خلال پلو یکی از غذاهایی است که نه تنها در دامغان بلکه در خیلی از شهرهای ایران طبخ می*شود و بسیار خوش*مزه است.


[h=2]مواد لازم[/h] برنج آبکش شده 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده قلقلی 300 گرم
خلال هویج 200 گرم
خلال پرتقال 50 گرم
خلال پسته 100 گرم
خلال بادام 200 گرم
شکر 100 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق غذاخوری
روغن حیوانی 200 گرم
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم

[h=2]روش تهیه[/h] * گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و ادویه و نمک مخلوط کرده کاملاً ورز دهید و از آن قلقلی های کوچک تهیه کنید و در روغن تفت دهید.
* سپس آن*ها را با نصف پیمانه آب روی حرارت ملایم بپزید.
* در آخر برنج دم کرده را در دیس کشیده و روی آن را با خلال*های آماده و کوفته قلقلی تزئین نمایید.

تهیه خلال پرتقال
100 گرم خلال پرتقال را با دو پیمانه آب روی حرارت قرار دهید پس از ده دقیقه جوشیدن آن را آبکش نموده و مجدداً با دو پیمانه آب روی حرارت قرار دهید. این عمل را سه مرتبه تکرار کنید و در مرحله چهارم 200 گرم شکر را با 1 پیمانه آب اضافه کرده و هنگامی که شربت کمی غلیظ شد شعله را خاموش نمایید.

خلال بادام
بادام*ها را نیم ساعت در آب جوش خیس نموده و سپس با مقداری روغن سرخ کنید.

خلال پسته
بهتر است به مدت نیم ساعت با 3 قاشق گلاب خیس کرده و آن را سرخ نکنید و به همان صورت روی برنج استفاده نمایید.

خلال هویج
می*توانید هویج*ها را آب*پز کرده، سپس به سلیقه خودتان آن*ها را خلال کنید و با کمی روغن تفت دهید.

پیاز
پیازها را نیز به صورت هلالی خلال نموده و در ظرفی که روغن داغ کرده*اید، آن*ها را سرخ کنید. توجه داشته باشید که هرچه روغن بیشتر و حرارت کمی تند باشد، پیاز داغ شما عسلی*تر شده و رنگ بهتری خواهد داشت. پس از سرخ شدن حتماً پیاز داغ*ها را درون یک آبکش فلزی یا حوله کاغذی قرار دهید تا هم روغن اضافی آن گرفته شود و هم پیاز داغ برشته تر شود.
 
بالا پایین