Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

روش تهیه*ی دیگچه مشهدی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı روش تهیه*ی دیگچه مشهدی
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

دیگچه مشهدی همان*طور که از نامش پیداست یک غذای مشهدی است که در ماه*های محرم و صفر بیشتر پخته می*شود.


[h=2][/h] [h=2]مواد اولیه [/h] برنج نیم دانه و شکر هر کدام 500 گرم
هل ساییده شده 30 گرم
شیر سه لیتر
زعفران و خلال پسته برای تزیین به میزان لازم


[h=2]طرز تهیه[/h] * برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می*ریزیم تا آب نداشته باشد.
* سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می*دهیم تا به جوش آید و مدام هم می*زنیم.
* زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می*کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.
* در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می*کنیم.
 
بالا پایین