Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

وایبری ها حواسشان باشد، مکان حضورشان قابل مشاهده است!

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ارتباطات و تلفن
Konu Başlığı وایبری ها حواسشان باشد، مکان حضورشان قابل مشاهده است!
نویسنده موضوع eLOy
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan eLOy

eLOy

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 21, 2013
ارسالی‌ها
8,742
پسندها
14,848
امتیازها
113
سن
41
محل سکونت
TeHrAn
وب سایت
www.biya2forum.ir
تخصص
نقاشی و خوشنویسی
ماه تولد

اعتبار :




وایبری ها حواسشان باشد، مکان حضورشان قابل مشاهده است!



با اینکه اپلیشکن های جدید مانند وایبر و ویچت با کارکردهایی مانند انتقال سریع و رایگان پیغام و تصویر و صدا مدتی است طرفداران بسیار را برای خود دست و پا کرده اند، اما این بازارهای نوین ارتباطی در کنار کارکردهای گسترده شان، معایب بزرگی هم دارند، مانند اینکه اعضای این شبکه ها می توانند از مکان حضور دیگر کاربران این شبکه اطلاع حاصل کنند، بدون اینکه طرف مقابل از این مسئله اطلاع داشته باشد.






از گوشتکوب تا تبلت



بیست سال پیش زمانی که برای اولین بار تلفن همراه پا به عرصه ارتباطات کشور گذاشت، هیچ کس فکرش را هم نمی کرد که در فاصله زمانی دو دهه ، کار به جایی برسد که تلفن همراه از نان شب هم برای مردم کشور ما واجب تر شود و همه از پیر تا جوان، گوشی تلفن همراه را در تمام ساعت های شبانه روز همراه خود داشته باشند. به رغم گوشی های اولیه موبایل که اندازه و حجمشان باعث دشواری حمل و نقلشان می شد، به مرور زمان از حجم و وزن گوشی ها کاسته شد تا آنجایی که تلفن دستی های قدیم جای خود را به تبلت هایی داده اند که تمامی توانایی های کامپیوتر را دارا هستند.



موبایلی که جزئی از زندگی شد

با گستردگی روز افزون موبایل در میان مردم این روزها، تلفن همراه به یکی از ابزارهایی تبدیل شده است که از روزهای خردسالی تا پایان زندگی به همراه انسان است. افزایش اپراتورهای تلفن همراه و سرعت اینترنت در سالهای اخیر همچنین همزمان شد با ورود گوشی های هوشمندی که توانایی ورای همنوعان سالیان پیش خود داشتند. ورود گوشی های هوشمند در چند ماه اخیر با پدیده نوظهور دیگری روبرو شد به نام اپلیشکن ها. اپلکیشن ها، شبکه های اجتماعی مجازی بودند با محوریت تلفن همراه که انتقال سریع و رایگان تصویر و فایل صوتی و تصویری را محقق می کردند. گوشی های جدید با سیستم عامل هایی آندروئید و iOS امکان دانلود رایگان اپلیشکن های جدید را می دادند و این شد که نرم افزارهای وی چت، وایبر، واتس آپ، تانگو و اینستاگرام که دانلود و استفاده از همه شان رایگان است، را مهیا کردند و در نهایت بر اساس آمارهای موجود 400 میلیون نفر در دنیا از نرم افزار وی چت برای چت کردن و ارسال صوت و تصویر به صورت کاملا رایگان استفاده می کنند که براساس گفته محمود واعظی یک درصد از این کاربران معادل 4 میلیون نفر ایرانی هستند.


از اسکایپ تا اینستاگرام

با اینکه بیش از یک سال از عمر اپیلیکیشن اسکایپ که با استقبال بین المللی چشم گیری روبرو می شد، می گذرد اما انفجار ناگهانی اپلیکیشن ها در کشور ما در ماههای اخیر با ظهور واتس آپ و وی چت شکلی تازه گرفت. نرم افزار وایبر امکان تماس تلفنی و ارسال پیام رایگان در بستر اینترنت را به صورت رایگان می کرد محقق می کرد و نرم افزار پیام رسان واتس آپ - WhatsApp و ارتباط دیتا و یا WiFi برای ارسال پیام و تصویر و صوت کاربرد داشت و دیگر لازم نبود کاربر هزینه*ای برای پیام کوتاه پرداخت کند. پس از واتس آپ و وایبر، نوبت به نرم افزار تانگو رسید که تماس صوتی تصویری رایگان با میلیون*ها نفر از طریق WiFi و یا دیتا را برقرار می کند و سپس اینستاگرام که شبکه اجتماعی با قابلیت به اشتراک گذاری عکس و تصویر بود وارد بازار موبایل شد. رایگان بودن خدمات اپلیکیشن ها و قابلیت در دسترسی همیشگی شان باعث شد که در مدت زمانی کوتاهی با حجم اقبال عمومی روبرو شوند و مردم به جای صرف هزینه های تماس و پیام اپراتورهای همراه اول و ایرانسل دست به دامن این همانند های رایگان شوند.

اعضای این شبکه می توانستند مکان سایر اعضا را زمان حضور در این شبکه مجازی پیدا کنند و به این ترتیب بسیاری از اعضا بدون اینکه خود اطلاع داشته باشند، تحت تعقیب چشم های تجسس گری هستند که به قصد ورود به حریم خصوصی شان را دارند

فیلتری که سدی بر سر راه اپلیکیشن های جدید شد

با گسترش اپلیکیشن های جدید تلفن همراه، تعداد اعضای ایرانی این شبکه ها هر روز بیش از روز گذشته می شد، اما این شبکه های اجتماعی در کنار کاربردهایشان، عوارضی هم در پی داشتند، مضامین غیراخلاقی منتشر شده در این شبکه های مجازی موبایل و شکایت هایی که از مزاحمت های رخ داده از طریق این ابزارهای جدی انجام شده بود در نهایت به فیلتر شدن شبکه های جدی تاسیس انجامید و ویچت هم عنوان اولین اپلیکیشن فیلتر شده را گرفت و در ادامه اینستاگرام هم به فهرست فیلتر شده ها اضافه شد.

وایبر؛ اپلیکیشنی که مکان حضور کاربران را نشان می دهد

یکی از امکانات اپلیکیشن وایبر که یکی از پرطرفدار ترین اپلیکیشن ماه های اخیر کاربران لقب گرفته بود، امکان مکان یابی کاربران است، به این معنا که اعضای این شبکه می توانستند مکان سایر اعضا را زمان حضور در این شبکه مجازی پیدا کنند و به این ترتیب بسیاری از اعضا بدون اینکه خود اطلاع داشته باشند، تحت تعقیب چشم های تجسس گری هستند که به قصد ورود به حریم خصوصی شان را دارند. شما در نظر بگیرید با وجود چنین نرم افزاری اگر کسی قصد مزاحمت و تجسس در کار نوامیس مردم را داشته باشد به راحتی می تواند با در دست داشتن تلفن همراه، مکان حضور دیگران را پیدا کند و از این طریق راحت تر به مزاحمت ها و رفتارهای دور از شان خود بپردازد.


لزوم نظارت نیروی انتظامی بر نرم افزارهای مکان یاب

با توجه به پیشرفت تکنولوژی حضور نامناسب افرادی که به دنبال بهانه ای برای مزاحمت و آزار دیگران هستند، نظارت بیش از پیش نیروی انتظامی بر نرم افزارهایی که امکان مکان یابی و به تبع آن مزاحمت های دیگر مهیا نمی کند، بیش از پیش لازم و ضروری است تا نوامیس جامعه به دلیل ناآگاهی و با در دست داشتن گوشی موبایل مد روز، در معرض تجسس مزاحمان قرار نگیرند.




 
بالا پایین