Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آموزش طرز پخت نان بربری

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı آموزش طرز پخت نان بربری
نویسنده موضوع eLOy
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan eLOy

eLOy

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 21, 2013
ارسالی‌ها
8,743
پسندها
14,851
امتیازها
113
سن
42
محل سکونت
TeHrAn
وب سایت
www.biya2forum.ir
تخصص
نقاشی و خوشنویسی
ماه تولد

اعتبار :









مواد لازم:

آرد = ۲ کیلوگرم

نمک = ۲ قاشق غذاخوری

شیر= ۱ لیوان

مخمر= نصف بسته مایه خمیر

طرز تهیه:

ابتدا فر را با حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.

بعد مخمر را در ظرفی می ریزیم و با ۱ لیوان آب گرم حل می کنیم . بعد نمک و شیر را اضافه کرده خوب هم می زنیم تا تمام مواد حل شود.

بعد آرد را درون ظرف نسبتن بزرگی می ریزیم و مواد را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم… کم کم به آن آب اضافه می کنیم تا خمیر شل نشود به قدری ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد و یکنواخت شود.

روی ظرف را می پوشانیم و خمیر را به مدت ۱:۳۰ تا ۲ ساعت در جای نسبتن گرمی می گذاریم تا ور بیاید.

بعد از اینکه خمیر ور آمد از خمیر به اندازه پرتغال (بسته به اندازه نان بربری)

چانه می گیریم و روی چانه ها را آرد می ریزیم و می پوشانیم و به اندازه نیم ساعت به آنها استراحت می دهیم.

نان ها را روی صفحه صافی با وردنه پهن می کنیم به قطر ۱ سانت و روی خمیر را با نوک انگشتان دست راه راه می اندازیم(مثل راه های روی نان بربری).

بعد روی نان ها کمی زرده تخم مرغ زده شده با زردچوبه یا زعفران می مالیم.

نان ها را روی سینی فر گذارده درون فر (طبقه وسط) به قدری قرار می دهیم تا رویشان طلایی شود و خوب پف کند…
نان بربری ما آماده است.



 
بالا پایین