وب از اسمش واضح ه که ایتالیایی ه. تالیاتلی یا همون tagliatelle یه جور پاستاس قیافه اش شبیه فتوچینی ه ولی نچخته اش گوله گوله است.
این غذا رو من از تبلیغ هایی که می اندازند تو خونه مون پیدا کردم. درست کردم و خوب بود!
من مختصر تغییراتی تویش دادم که توی طرزتهیه توضیح می دم.
مواد لازم برای ۲ نفر:
تالیاتلی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی رومی (از این ریزها که کشیده اس نه گرد) ــــــــــــــــــــــــــ ۲۵۰ گرم
روغن با سیر و جعفری و چیلی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۳ قاشق غذاخوری
گردو ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۵۰ گرم
شاهی تازه (ترتیزک) ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۷۵گرم
پنیر گودای رنده شده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲۵ گرم
توضیح:*
!:*یه روغن زیتونهایی هست اینجا تویش ذرات معلق داره اعم از موارد مختلف سبزیجات و سیر و ... من فلفلی اش رو داشتم در واقع با چیلی که قرمز رنگ ه. ولی چیزی که توی این دستور اومده بود ساده بود. اگه هم ندارین چیلی خشک خرد شده و سیر خشک یا پودر سیر توی روغن زیتون بریزید با سبزیجات خشک معطر.
!!:* این شاهی یا ترتیزک که گفتم مطمئن نیستم که تو ایران دقیقاْ*همین شکلی باشه که اینجا هست. چیزی که منظور من بوده به ایتالیایی میشه Rucola و شکلش اینه :
که من با استناد به این لینک میگم همون شاهی ه خودمون ه.
!!!: اگه گوجه فرنگی از اون رومی ها نبود با گوجه عادی این کار رو بکنید ولی 6 قاچش کنید.
طرزتهیه:
اول گوجه فرنگی ها رو کمی خرد می کنیم. ( به دو ، چهار یا شش قاچ بسته به اندازه گوجه) با مقدار کمی از روغن توی تابه مخصوص گریل می گذاریم گریل بشه. تا کاملاً خشک بشه بسته به قدرت گریل زمانش فرق خواهد کرد (حدود 5 دقیقه). (اگر گریل در دسترس نبود می تونید گوجه ها رو توی فر بگذارید و با حرارت 160 درجه به مدت 30 دقیقه بگذارید برشته بشه).
تالیاتلی رو می گذاریم بپزه (بسته به نوع پاستا زمان پخت متفاوت ه حدود 10 تا 15 دقیقه) و آبکش می کنیم.
گردو ها رو کمی خرد می کنیم. باقی مانده روغن و گردو ها و گوجه فرنگی برشته شده و شاهی ها رو توی پاستا می ریزیم و مخلوط می کنیم. توی ظرف می کشیم و رویش پنیر می پاشیم.
این غذا رو من از تبلیغ هایی که می اندازند تو خونه مون پیدا کردم. درست کردم و خوب بود!
من مختصر تغییراتی تویش دادم که توی طرزتهیه توضیح می دم.
مواد لازم برای ۲ نفر:
تالیاتلی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی رومی (از این ریزها که کشیده اس نه گرد) ــــــــــــــــــــــــــ ۲۵۰ گرم
روغن با سیر و جعفری و چیلی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۳ قاشق غذاخوری
گردو ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۵۰ گرم
شاهی تازه (ترتیزک) ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۷۵گرم
پنیر گودای رنده شده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲۵ گرم
توضیح:*
!:*یه روغن زیتونهایی هست اینجا تویش ذرات معلق داره اعم از موارد مختلف سبزیجات و سیر و ... من فلفلی اش رو داشتم در واقع با چیلی که قرمز رنگ ه. ولی چیزی که توی این دستور اومده بود ساده بود. اگه هم ندارین چیلی خشک خرد شده و سیر خشک یا پودر سیر توی روغن زیتون بریزید با سبزیجات خشک معطر.
!!:* این شاهی یا ترتیزک که گفتم مطمئن نیستم که تو ایران دقیقاْ*همین شکلی باشه که اینجا هست. چیزی که منظور من بوده به ایتالیایی میشه Rucola و شکلش اینه :
که من با استناد به این لینک میگم همون شاهی ه خودمون ه.
!!!: اگه گوجه فرنگی از اون رومی ها نبود با گوجه عادی این کار رو بکنید ولی 6 قاچش کنید.
طرزتهیه:
اول گوجه فرنگی ها رو کمی خرد می کنیم. ( به دو ، چهار یا شش قاچ بسته به اندازه گوجه) با مقدار کمی از روغن توی تابه مخصوص گریل می گذاریم گریل بشه. تا کاملاً خشک بشه بسته به قدرت گریل زمانش فرق خواهد کرد (حدود 5 دقیقه). (اگر گریل در دسترس نبود می تونید گوجه ها رو توی فر بگذارید و با حرارت 160 درجه به مدت 30 دقیقه بگذارید برشته بشه).
تالیاتلی رو می گذاریم بپزه (بسته به نوع پاستا زمان پخت متفاوت ه حدود 10 تا 15 دقیقه) و آبکش می کنیم.
گردو ها رو کمی خرد می کنیم. باقی مانده روغن و گردو ها و گوجه فرنگی برشته شده و شاهی ها رو توی پاستا می ریزیم و مخلوط می کنیم. توی ظرف می کشیم و رویش پنیر می پاشیم.