*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
این خوراک ماهی به روش چینی طبخ می*شود. با این تفاوت که در چین، این ماهی را با پودر ادویه مخصوص پنج طعم چینی درست می*کنند، ولی در اینجا ما ادویه مخلوط را جایگزین می*کنیم.
مواد لازم برای
برای 4 نفر: - 4 عدد فیله ماهی (هر کدام از تکه*ها حدود 175 گرم باشد)
- یک قاشق چای*خوری ادویه مخلوط
- 4 قاشق چای*خوری آرد ذرت
- 3 قاشق سوپ*خوری روغن مایع
- 4 عدد پیازچه (ریش ریش شود)
- یک قاشق چای*خوری زنجبیل تازه (رنده شده)
- 150 گرم قارچ خرد شده
- 115 گرم کنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود)
- 2 قاشق سوپ*خوری سویا سس
- 3 قاشق سوپ*خوری آب سیب
- یک قاشق چای*خوری شکر
طرز تهیه:
1 – اگر از ماهی درشت استفاده کرده*اید، فیله*های آن را به 2 یا 3 قسمت ببرید. سپس آرد ذرت و ادویه را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید. حالا تکه*های ماهی را داخل کاسه بریزید و خوب با مخلوط آردی آغشته کنید.
2 – روغن را در تابه*ای ریخته و روی شعله اجاق*گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس خلال* پیازچه، زنجبیل رنده شده، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بریزید و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید تا مواد، تفت داده شوند.
حالا تکه*های ماهی را که به آرد آغشته شده، به این مواد اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. پس از اینکه یک طرف ماهی تفت داده شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
3 – سویا سس، آب سیب و شکر را با هم مخلوط کرده و به تکه های ماهی داخل تابه اضافه کنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه، حرارت دهید. حالا غذا را بچشید و اگر نیاز به اضافه کردن نمک و فلفل بود، به آن بیفزایید.
نکته:
با توجه به اینکه سویا سس شور است، نمک را از ابتدا اضافه نکنید.
این خوراک ماهی را می توانید به همراه سبزیجات پخته یا مخلوطی از جوانه*های سبز سرو کنید.
مواد لازم برای
برای 4 نفر: - 4 عدد فیله ماهی (هر کدام از تکه*ها حدود 175 گرم باشد)
- یک قاشق چای*خوری ادویه مخلوط
- 4 قاشق چای*خوری آرد ذرت
- 3 قاشق سوپ*خوری روغن مایع
- 4 عدد پیازچه (ریش ریش شود)
- یک قاشق چای*خوری زنجبیل تازه (رنده شده)
- 150 گرم قارچ خرد شده
- 115 گرم کنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود)
- 2 قاشق سوپ*خوری سویا سس
- 3 قاشق سوپ*خوری آب سیب
- یک قاشق چای*خوری شکر
طرز تهیه:
1 – اگر از ماهی درشت استفاده کرده*اید، فیله*های آن را به 2 یا 3 قسمت ببرید. سپس آرد ذرت و ادویه را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید. حالا تکه*های ماهی را داخل کاسه بریزید و خوب با مخلوط آردی آغشته کنید.
2 – روغن را در تابه*ای ریخته و روی شعله اجاق*گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس خلال* پیازچه، زنجبیل رنده شده، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بریزید و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید تا مواد، تفت داده شوند.
حالا تکه*های ماهی را که به آرد آغشته شده، به این مواد اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. پس از اینکه یک طرف ماهی تفت داده شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
3 – سویا سس، آب سیب و شکر را با هم مخلوط کرده و به تکه های ماهی داخل تابه اضافه کنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه، حرارت دهید. حالا غذا را بچشید و اگر نیاز به اضافه کردن نمک و فلفل بود، به آن بیفزایید.
نکته:
با توجه به اینکه سویا سس شور است، نمک را از ابتدا اضافه نکنید.
این خوراک ماهی را می توانید به همراه سبزیجات پخته یا مخلوطی از جوانه*های سبز سرو کنید.