***HeleNa***
مــدیـر بـازنشـسـتـه
اسپاگتی بلونز
مواد لازم:
- اسپاگتی: به مقدار لازم
- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- فیله چرخ شده: 50 گرم
- سس پامادوری: 30 گرم
- قارچ: 2 عدد درشت
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- فلفل سبز: یک عدد متوسط
- گوجه فرنگی: یک عدد متوسط
- پیاز: یک عدد متوسط
یک اسپاگتی ایرانی پسند، ترکیبی از سس گوشت چرخ شده و سس پامادوری محبوب با کمی دخل و تصرف، ابتدا 50 گرم فیله چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز متوسط بر روی حرارت ملایم تفت دهید. این کار باعث می*شود تا هم بوی گوشت گرفته شود و هم حجم آب خود را از دست بدهد و خوش عطر شود. سپس سس پامادوری را که از قبل آماده کرده*ایم در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم تفت می*دهیم. حالا زمان اضافه کردن فلفل سبز و قارچ خرد شده است. نمی*خواهیم مواد اولیه مان تازگی شان را از دست بدهند. بنابراین پس از گذشت سی ثانیه، گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کنید و به میزان دلخواه و مورد نظر نمک و فلفل را به سس اسپاگتی مان اضافه می*کنیم. در ماهی تابه ای جداگانه اسپاگتی را که آبکش کرده*ایم در روغن زیتون مختصری تفت داده و در بشقاب می*کشیم و سپس اسپاگتی را نیز به آرامی روی آن ریخته و بعد از پاشیدن کمی پنیر پارمسان روی آن غذای شما آماده سرو شدن است.