Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

اسپاگتی بلونز

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı اسپاگتی بلونز
نویسنده موضوع ***HeleNa***
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ***HeleNa***

***HeleNa***

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Mar 17, 2014
ارسالی‌ها
5,011
پسندها
855
امتیازها
113
محل سکونت
tEhRaaN
سیم کارت

اعتبار :

اسپاگتی بلونز

مواد لازم:


  • اسپاگتی: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • فیله چرخ شده: 50 گرم
  • سس پامادوری: 30 گرم
  • قارچ: 2 عدد درشت
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • فلفل سبز: یک عدد متوسط
  • گوجه فرنگی: یک عدد متوسط
  • پیاز: یک عدد متوسط
روش تهيه:

یک اسپاگتی ایرانی پسند، ترکیبی از سس گوشت چرخ شده و سس پامادوری محبوب با کمی دخل و تصرف، ابتدا 50 گرم فیله چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز متوسط بر روی حرارت ملایم تفت دهید. این کار باعث می*شود تا هم بوی گوشت گرفته شود و هم حجم آب خود را از دست بدهد و خوش عطر شود. سپس سس پامادوری را که از قبل آماده کرده*ایم در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم تفت می*دهیم. حالا زمان اضافه کردن فلفل سبز و قارچ خرد شده است. نمی*خواهیم مواد اولیه مان تازگی شان را از دست بدهند. بنابراین پس از گذشت سی ثانیه، گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کنید و به میزان دلخواه و مورد نظر نمک و فلفل را به سس اسپاگتی مان اضافه می*کنیم. در ماهی تابه ای جداگانه اسپاگتی را که آبکش کرده*ایم در روغن زیتون مختصری تفت داده و در بشقاب می*کشیم و سپس اسپاگتی را نیز به آرامی روی آن ریخته و بعد از پاشیدن کمی پنیر پارمسان روی آن غذای شما آماده سرو شدن است.
 
بالا پایین