***HeleNa***
مــدیـر بـازنشـسـتـه
گوجه فرنگی ها درشت و یک اندازه باشند , نخود سبز پخته شده باشد , ترخان خرد شده باشد , [h=3]تخم مرغ[/h] پخته سفت شده باشد , یا از سرکه یا آب لیمو استفاده نمائید . [h=2]سالاد گوجه فرنگی و نخود سبز [/h]
انواع سالاد-سالاد گوجه فرنگی و نخود سبز
مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
[h=3]آشپزی[/h] آکا برای http://cooking.akairan.com/http://cooking.akairan.com/[h=3]آشپزی[/h] آکا
گوجه فرنگی 500 گرم
نخود فرنگی 500 گرم
ترخون 3 قاشق سوپخوری
خیار شور 150 گرم
[h=3]تخم مرغ[/h] پخته 6 عدد
سس مایونز 0.5 فنجان
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری طرز تهیه :
گوجه فرنگی ها درشت و یک اندازه باشند , نخود سبز پخته شده باشد , ترخان خرد شده باشد , [h=3]تخم مرغ[/h] پخته سفت شده باشد , یا از سرکه یا آب لیمو استفاده نمائید . سر گوجه فرنگی را باندازه یک حلقه متوسط بر میداریم , داخل گوجه فرنگی را با قاسق کوچک خالی میکنیم سس مایونز را با سرکه و روغن زیتون یا آب لیمو , نمک , فلفل و ترخان خرد شده مخلوط میکنیم , بعد خیار شور را ریز خرد میکنیم , و نخود و خیار شور را با سس مخلوط می نمائیم و دو سه عدد [h=3]تخم مرغ[/h] را داخل [h=3]سالاد[/h] رنده میکنیم , داخل گوجه فرنگی ها را با این [h=3]سالاد[/h] پر کرده در گوجه فرنگی را وارونه روی گوجه فرنگی قرار میدهیم , یک حلقه [h=3]تخم مرغ[/h] سفت و یک برگ جعفری روی آن میگذاریم بعد [h=3]سالاد[/h] را در دیس گردی میچینیم فاصله بین گوجه ها را یک برگ مغز کاهو و روی برگها را یک حلقه [h=3]تخم مرغ[/h] سفت و روی [h=3]تخم مرغ[/h] یک عدد زیتون یا یک حلقه خیار شور میگذاریم . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این [h=3]سالاد[/h] برای 4 تا 6 نفر کافیست
انواع سالاد-سالاد گوجه فرنگی و نخود سبز
مواد لازم برای http://cooking.akairan.com/
[h=3]آشپزی[/h] آکا برای http://cooking.akairan.com/http://cooking.akairan.com/[h=3]آشپزی[/h] آکا
گوجه فرنگی 500 گرم
نخود فرنگی 500 گرم
ترخون 3 قاشق سوپخوری
خیار شور 150 گرم
[h=3]تخم مرغ[/h] پخته 6 عدد
سس مایونز 0.5 فنجان
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری طرز تهیه :
گوجه فرنگی ها درشت و یک اندازه باشند , نخود سبز پخته شده باشد , ترخان خرد شده باشد , [h=3]تخم مرغ[/h] پخته سفت شده باشد , یا از سرکه یا آب لیمو استفاده نمائید . سر گوجه فرنگی را باندازه یک حلقه متوسط بر میداریم , داخل گوجه فرنگی را با قاسق کوچک خالی میکنیم سس مایونز را با سرکه و روغن زیتون یا آب لیمو , نمک , فلفل و ترخان خرد شده مخلوط میکنیم , بعد خیار شور را ریز خرد میکنیم , و نخود و خیار شور را با سس مخلوط می نمائیم و دو سه عدد [h=3]تخم مرغ[/h] را داخل [h=3]سالاد[/h] رنده میکنیم , داخل گوجه فرنگی ها را با این [h=3]سالاد[/h] پر کرده در گوجه فرنگی را وارونه روی گوجه فرنگی قرار میدهیم , یک حلقه [h=3]تخم مرغ[/h] سفت و یک برگ جعفری روی آن میگذاریم بعد [h=3]سالاد[/h] را در دیس گردی میچینیم فاصله بین گوجه ها را یک برگ مغز کاهو و روی برگها را یک حلقه [h=3]تخم مرغ[/h] سفت و روی [h=3]تخم مرغ[/h] یک عدد زیتون یا یک حلقه خیار شور میگذاریم . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این [h=3]سالاد[/h] برای 4 تا 6 نفر کافیست