Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

گوشت قلقلی با اسپاگتی

  • نویسنده موضوع Swan
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı گوشت قلقلی با اسپاگتی
نویسنده موضوع Swan
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Swan

Swan

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Sep 30, 2013
ارسالی‌ها
523
پسندها
2,000
امتیازها
93
تخصص
Nurse
جنسیت

اعتبار :

[h=1]
گوشت قلقلی با اسپاگتی
[/h]





●مواد لازم:
۵۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
۱ پیمانه مغز نان سفید
۱ عدد تخم مرغ كمی زده شده
۱ عدد پیاز متوسط رنده شده
۲ قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی
۳ پیمانه گوجه فرنگی رنده شده
۲ قاشق سوپخوری برگ ریحان خرد شده
۵۰۰ گرم اسپاگتی
طرز تهیه:
گوشت چرخ كرده را با تخم مرغ، پیاز و سس گوجه فرنگی مخلوط كنید و كمی نمك و فلفل به آن افزوده با دست ورز دهید. سپس از یك قاشق به عنوان پیمانه استفاده كنید و هر قاشق از مخلوط گوشت را در دست به یك گوی كوچك تبدیل كنید. آنها را در یك ظرف نسوز كه كمی چرب كرده اید بچینید و در فر با حرارت متوسط و بدون درپوش حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی كه مغز پخت شوند بپزید. گوجه فرنگی رنده شده را در ظرفی ریخته روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا جوشیده و كمی غلیظ شود سپس گوشت قلقلی ها را به آن اضافه كرده و بگذارید دو دقیقه در آن بجوشد.
حین آماده كردن گوشت قلقلی یك ظرف بزرگ آب و یك قاشق نمك را روی اجاق گاز به جوش آورید و ماكارونی را در آن ریخته بجوشانید تا نرم شود. اسپاگتی را آبكش كرده با آب سرد آبكش نمایید. در صورت تمایل اسپاگتی را به صورت آبكش شده و چنانچه مایلید به روش دم كردن آماده نمایید سپس با خورش گوشت قلقلی سرو كنید.
 
بالا پایین