*SiMiN*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Feb 16, 2014
- ارسالیها
- 5,086
- پسندها
- 1,974
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهران
- تخصص
- نقاشی کردن،نت
- دل نوشته
- همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
اعتبار :
ریمل* هایی که پایه اصلی آنها آبکی است، محیط مناسبی برای رشد میکروب*ها هستند و می*توانند عفونت*های چشمی، التهاب، قرمزی، ترشحات غلیظ، خارش و حتی پوسته**ریزی لبه پلک را ایجاد کند. در ادامه در مورد عوارض خط چشم های تقلبی و همچنین عوارض استفاده از لوازم آرایش و ریمل های تقلبی بیشتر توضیح می دهیم.
ریمل* هایی که پایه اصلی آنها روغن است، در برابر عرق کردن، ریزش اشک و آب مقاوم هستند و متأسفانه به مدت طولانی روی مژه می*ماند و از آنجا که به سختی پاک می*شود، موجب ریزش مژه*ها و چسبندگی آنها می*شود.
«چشم از حساس*ترین اعضای بدن است و نیاز به مراقبت خاص دارد»، حساسیت* چشم به حدی است که بر اثر عوامل محیطی مانند اشعه مضر آفتاب، کم*خوابی، تغذیه نامناسب، عوامل استرس*زا و لوازم آرایش بسرعت آزرده شده و دچار پیری زودرس می*شود، از این رو برای داشتن چشم*هایی سالم و زیبا، آگاهی از برخی نکاتی در انتخاب لوازم آرایشی مناسب ضروری است.
«سلول*های پوست دور چشم بسیار نازک و حساس هستند، موادشیمیایی براحتی جذب آن می*شود»، در چنین شرایطی، احتمال عفونت*های چشمی نیز بالا می*رود که حتی در موارد شدیدتر به قرنیه چشم آسیب می*رسانند و در نهایت لک قرنیه و اشکال در بینایی بوجود می*آورند.
این فراورده*ها بدلیل داشتن مواد نگهدارنده و رنگی می*توانند موجب التهاب و حساسیت شوند که بصورت عوارضی چون آبریزش، خارش، و پف آلودگی پلک*ها، و سوزش چشم بروز می*کند، بهتر است مصرف آنها محدود شود.
«استفاده طولانی*مدت از ریمل موجب بسته*شدن منافذ پوست و تغییر رنگ و بدشکل شدن مژه شده و مژه*ها بعد از مدتی استحکام اولیه خود را از دست می*دهند»، توصیه می شود با ریمل نخوابید، زیرا فولیکول*های مژه مسدود شده و احتمال ریزش آن هنگام شست*و*شو بیش*تر می*شود.
توصیه*های بهداشتی:
قبل از استفاده از فراورده چشمی، دست*ها را بطورکامل با آب و صابون بشویید»، اگر عفونت چشمی دارید، از مصرف فراورده چشمی تا بهبودی کامل خودداری کنید و در صورت مصرف فراورده چشمی و ایجاد التهاب، مصرف آن را سریع متوقف و اگر التهاب باقی ماند، به پزشک متخصص مراجعه کنید. همچنین ریمل و خط چشم خود را به هیچ*وجه با دیگران به اشتراک نگذارید.
از فراورده قدیمی استفاده نکنید و بدانند حداکثر زمان نگهداری، سه ماه بعد از بازشدن درب فراورده است و مواردی که متوجه تغییر رنگ و بوی فراورده شدید، مصرف آن را متوقف کنید.
«ریمل و خط چشم را هرگز با بزاق یا آب مرطوب نکنید»، باکتری دهان شما می*تواند در فراورده رشد کرده و موجب عفونت شود و افزودن آب نیز موجب رقیق شدن ماده نگهدارنده در فراورده شده و مقاومت میکروبی آن را کاهش می*دهد. ضمن این که نگهداری در دمای بالاتر از ۳۰درجه سانتی*گراد منجر به خراب شدن نگهدارنده می*شود و احتمال رشد میکروبی افزایش می*یابد.
ریمل* هایی که پایه اصلی آنها روغن است، در برابر عرق کردن، ریزش اشک و آب مقاوم هستند و متأسفانه به مدت طولانی روی مژه می*ماند و از آنجا که به سختی پاک می*شود، موجب ریزش مژه*ها و چسبندگی آنها می*شود.
«چشم از حساس*ترین اعضای بدن است و نیاز به مراقبت خاص دارد»، حساسیت* چشم به حدی است که بر اثر عوامل محیطی مانند اشعه مضر آفتاب، کم*خوابی، تغذیه نامناسب، عوامل استرس*زا و لوازم آرایش بسرعت آزرده شده و دچار پیری زودرس می*شود، از این رو برای داشتن چشم*هایی سالم و زیبا، آگاهی از برخی نکاتی در انتخاب لوازم آرایشی مناسب ضروری است.
«سلول*های پوست دور چشم بسیار نازک و حساس هستند، موادشیمیایی براحتی جذب آن می*شود»، در چنین شرایطی، احتمال عفونت*های چشمی نیز بالا می*رود که حتی در موارد شدیدتر به قرنیه چشم آسیب می*رسانند و در نهایت لک قرنیه و اشکال در بینایی بوجود می*آورند.
این فراورده*ها بدلیل داشتن مواد نگهدارنده و رنگی می*توانند موجب التهاب و حساسیت شوند که بصورت عوارضی چون آبریزش، خارش، و پف آلودگی پلک*ها، و سوزش چشم بروز می*کند، بهتر است مصرف آنها محدود شود.
«استفاده طولانی*مدت از ریمل موجب بسته*شدن منافذ پوست و تغییر رنگ و بدشکل شدن مژه شده و مژه*ها بعد از مدتی استحکام اولیه خود را از دست می*دهند»، توصیه می شود با ریمل نخوابید، زیرا فولیکول*های مژه مسدود شده و احتمال ریزش آن هنگام شست*و*شو بیش*تر می*شود.
توصیه*های بهداشتی:
قبل از استفاده از فراورده چشمی، دست*ها را بطورکامل با آب و صابون بشویید»، اگر عفونت چشمی دارید، از مصرف فراورده چشمی تا بهبودی کامل خودداری کنید و در صورت مصرف فراورده چشمی و ایجاد التهاب، مصرف آن را سریع متوقف و اگر التهاب باقی ماند، به پزشک متخصص مراجعه کنید. همچنین ریمل و خط چشم خود را به هیچ*وجه با دیگران به اشتراک نگذارید.
از فراورده قدیمی استفاده نکنید و بدانند حداکثر زمان نگهداری، سه ماه بعد از بازشدن درب فراورده است و مواردی که متوجه تغییر رنگ و بوی فراورده شدید، مصرف آن را متوقف کنید.
«ریمل و خط چشم را هرگز با بزاق یا آب مرطوب نکنید»، باکتری دهان شما می*تواند در فراورده رشد کرده و موجب عفونت شود و افزودن آب نیز موجب رقیق شدن ماده نگهدارنده در فراورده شده و مقاومت میکروبی آن را کاهش می*دهد. ضمن این که نگهداری در دمای بالاتر از ۳۰درجه سانتی*گراد منجر به خراب شدن نگهدارنده می*شود و احتمال رشد میکروبی افزایش می*یابد.