Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرزتهیه اسپرسو با قوری موکا

  • نویسنده موضوع Swan
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهای سرد و نوشیدنی ها
Konu Başlığı طرزتهیه اسپرسو با قوری موکا
نویسنده موضوع Swan
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Swan

Swan

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Sep 30, 2013
ارسالی‌ها
523
پسندها
2,000
امتیازها
93
تخصص
Nurse
جنسیت

اعتبار :

[h=3]طرز تهیه[/h][h=4]مرحله 1[/h]
چون از قوری موکا برا تهیه اسپرسو استفاده می کنیم میزان قهوه و آب بستگی به حجم این قوری دارد که داری اندازه مناسب برای یک نفر تا 12 نفر می باشد .برای استفاده از این ماشین به یک وسیله حرارتی مثل اجاق گازی یا برقی نیاز است که مراحل تولید قهوه با استفاده از انرژی حرارتی این وسایل حرارتی تولید می‌گردد​
[h=4]مرحله 2[/h]
یک قوری قهوه‌ساز اسپرسو از سه بخش اصلی تشکیل شده است: 1. محفظه نگهدارنده آب: این محفظه که در بخش زیرین قرار دارد، وظیفه نگهداری آب را بر عهده دارد. آب در این ظرف داغ شده و با فشار به سمت سبد قهوه رانده می‌شود. 2. سبد قهوه: این محفظه دارای دو بخش می‌باشد، یکی محفظه دایره‌ای شکل که قهوه آسیاب شده را درون آن می‌ریزند و دوم لوله‌ای متصل به محفظه سبد که در زیر آن جای دارد. این لوله در هنگام بسته شدن کامل قهوه‌ساز، درون آب درون محفظه نگهدارنده آب فرو می‌رود. 3. ظرف فراورده این ظرف که در بالای سیستم جای می‌گیرد و دارای یک دسته نیز می‌باشد وظیفه نگهداری نوشیدنی قهوه تولید شده را بر عهده دارد. در کف این ظرف فیلتری موجود است که دقیقا" در بالای سبد قهوه قرار می‌گیرد. میانه این ظرف لوله‌ای است که نوشیدنی تولید شده از آن گذر کرده و نهایتا" درون ظرف سر ریز می‌شود​
[h=4]مرحله 3[/h]
ابتدا محفظه نگهدارنده آب را با آب پر می کنیم و بعد داخل سبد قهوه را با اسپرسو پر می کنیم و با انتهای قاشق آن را فشار می دهیم ، که برای هر شات اسپرسو حدود 7 گرم یا 1/2 قاشق غذا خوری قهوه لازم است​
[h=4]مرحله 4[/h]
سپس سه قسمت قوری را روی هم سوار می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بعد از بجوش آمدن آب بخار آب از سبد قهوه عبور گرده و سپس اسپرسو در مرحل نهایی داخل محفظه نگهدارنده جمع می شود​
[h=4]مرحله 5[/h]
در این مرحله اسپرسو آماده سرو می باشد.اسپرسو پایه ی برای نوشیدنی های دیگر مانند اسپرسو برج ، کاپوچینو ، قهوه مکا می باشد . اسپرسو کافئین بیشتری نسبت به دیگر قهوه ها دارد نوش جان​
[h=3]مواد لازم[/h]
  • (قهوه اسپرسو به میزان لازم( 1/2 قاشق غدا خوری
  • آب
طرزتهیه اسپرسو با قوری موکا همراه با آموزش تصویری
سه قسمت قوری موکا

محفظه نگهدارند ه آب را با آب پر می کنیم

قهوه را داخل سبد قهوه می ریزیم برای هر شات ۷ گرم

با پشت قاشق قهوه ها را بهم فشرده می کنیم

سه قسمت را روری هم سوار می کنیم

قوری مکا را روی گاز می گذاریم تا بجوش بیاید

بعد ار بجوش آمدن آب اسپرسو آماده داخل محفظه نگهدارنده جمع می شود

 
بالا پایین