Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

نوشیدنی برزیلی کایپرینا

  • نویسنده موضوع Swan
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهای سرد و نوشیدنی ها
Konu Başlığı نوشیدنی برزیلی کایپرینا
نویسنده موضوع Swan
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Swan

Swan

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Sep 30, 2013
ارسالی‌ها
523
پسندها
2,000
امتیازها
93
تخصص
Nurse
جنسیت

اعتبار :

کایپرینا (Caipirinha) نوشیدنی برزیلی است که با نعناع، شکر، عصاره نیشکر و یخ آماده می‌شود. در این دستور عصاره نیشکر با عسل جایگزین شده است.
این نوشیدنی مرسوم ترین نوشیدنی برزیلی است که در تمام کافه ها و رستورانها سرو می شود. این نوشیدنی شبیه موهیتو است.
نوشیدنی کایپرینا برای اولین بار در سال 1918 در سائوپائولو برزیل با ترکیب عسل, لیموترش و سیر به عنوان داروی اپیدمی آنفولانزای اسپانیایی شناخته شد. امروزه هنوز هم این ترکیب برای معالجه سرماخوردگی استفاده می شود. پس از مدتی عده ای سیر را از این ترکیب حذف کرده و با افزودن کمی شکر اسیدیته لیموترش را کم کرده و با اضافه کردن چند قالب یخ و نعناع آن را به یک نوشیدنی مطبوع تبدیل کردند.

مواد لازم:
لیمو ترش
6 عدد
شکر
½ پیمانه
یخ مکعبی
2 پیمانه
برگ نعناع (تازه)
18 عدد
عسل
½ پیمانه

[h=2]طرز تهیه:[/h]
  1. لیموها را به 4 قسمت برش زده و دانه های آن را جدا کنید.
  2. شکر و برشهای لیمو‌ را به صورت مساوی در لیوان‌ها ریخته و با یک وسیله یک گوشتکوب چوبی کوچک که مناسب اندازه لیوانهاست آن‌ها را به هم بسایید.
  3. لیوان‌ها را تا نیمه با یخ پر کنید و ۳ برگ نعناع را در هر یک از لیوان‌ها قرار دهید. سپس روی آن‌ها عسل بریزید.
  4. در انتها روی مواد داخل لیوان آب بریزید.
  5. می توانید برای میان وعده کمی سوسیس کباب کرده و همراه نوشیدنی کایپرینا نوش جان کنید.
 
بالا پایین