Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

كوكوى گوشت و سبزى

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ساير خوراكي ها
Konu Başlığı كوكوى گوشت و سبزى
نویسنده موضوع Mahya Khanoom
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Mahya Khanoom

Mahya Khanoom

کـاربـر ویــژه
تاریخ ثبت‌نام
Jul 9, 2014
ارسالی‌ها
107
پسندها
119
امتیازها
0
محل سکونت
زنجان سیتی
تخصص
یکمی ترجمه
دل نوشته
من و تــــــو یعـــــنی یه دنیـــــــا(MOSTAFA)
بهترین اخلاقم
مهربونو دلسوز
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 20 دقیقه


مواد لازم :
گوشت چرخ کرده300 گرم
* سبزی کوکو 100 تا 150 گرم
سیر 4 عدد
پوست رنده شده لیمو2 عدد
پیاز رنده شده1 عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده 1 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 100 گرم
خرده هاى نان تازه ( نان تست يا نان برگر )1 عدد
گردو ريز خرد شده50 گرم
تخم مرغ متوسط5 تا 6 عدد
بیکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
شیر1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران1/4 قاشق چای خوری
زردچوبه 1/2 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
سس خردل و يا پودر آن1/2 قاشق مربا خوری


* سبزی کوکو ( تره ، جعفرى ، گشنيز ، شويد ، شنبليله ) + كمى ريحان پاك كرده و خيلى ريز خرد شده روى هم 100 تا 150 گرم

طرز تهیه :
گوشت ، سبزى ، سيب زمينى ، پياز رنده شده، گردو ، خرده هاى نان ، پنير رنده شده پارمسان ، پودر زعفران ، سس خردل را خوب با هم مخلوط ميكنيم و براى چند ساعت ( حتى از روز قبل ) داخل يخچال قرار ميدهيم ، زمانى كه ميخواهيم كوكو را درست كنيم. دركاسه بزرگى تخم مرغ ها را خوب هم ميزنيم تا كف كند .

بعد به آن ، رنده پوست ليمو ، شير ، نمك و فلفل سياه و بكينگ پودر را اضافه ميكنيم و دوباره هم ميزنيم ، حالا مواد كوكو را از يخچال بيرون آورده و به تخم مرغ ها اضافه ميكنيم ... همه مواد رو خيلى خوب با هم تركيب ميكنيم . و داخل يك ماهيتابه بزرگ در روغن داغ و با حرارت ملايم كوكو ها را سرخ ميكنيم . هم ميتوانيم از مواد با قاشق داخل روغن بريزيم و هم مي شود همه مواد را ، متناسب با حجم كوكو، داخل يک ماهيتابه مناسب ، به طورى كه قطر نسبتاً نازكى از مواد را ريخته ايم سرخ كنيم و زمان سرو ، آن را برش دهيم .

حرارت شعله بايد ، اول متوسط باشد و روغنمان داغ ، بعد از سرخ شدن زير كوكو آن را برمي گردانيم و حرارت را كم ميكنيم تا مغز پخت شود . و بعد از پخت، كوكو ها را روى دستمال آشپزخانه قرار ميدهيم تا روغن اضافى آن برود . و بعد با برش هاى گوجه فرنگى سرخ شده آن را سرو ميكنيم . در كنار كوكو پيشنهاد يك كاسه ماست و خيار عالى ، خالى از لطف نيست .

نكاتی در تهیه كوكوى گوشت و سبزى :
در شروع پخت كوكوى گوشت و سبزى بهتر است كه روى ماهيتابه را با كاغذ ( كاغذ a4 ) پوشش دهيم .

بعد از برگرداندن كوكوى گوشت و سبزى ، براى سرخ كردن طرف ديگر آن نيازى به پوشش نيست فقط با حرارت ملايم و آهسته پخته و سرخ شود .
بهتر است مراقب باشيد كه كوكوى گوشت و سبزى شما زياد از حد سرخ نشود، چون در اين صورت طعم كوكو تلخ خواهد شد .

وجود يك قاشق شير در مواد به بهتر تركيب شدن بكينگ پودر با تخم مرغ كمک مي كند و نيز مانع متلاشى شدن كوكو، و لطافت آن ميشود .

در صورت تمايل كمى زرشک را هم ميتوانيد به مواد كوكوى گوشت و سبزى اضافه كنيد ، در اين صورت زرشک ها را به همراه تخم مرغ به مواد اضافه نمائيد .براى اين مقدار از مواد كوكوى گوشت و سبزى تا دو قاشق غذا خورى زرشک ميتوانيد استفاده كنيد .
 
بالا پایین