sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: لواشک چون از میوه تهیه می شود غنی از بیشتر ویتامین ها و املاح معدنی است اگر چه طبیعی است که ضمن تهیه آن برخی از ویتامین ها از جمله ویتامین c از بین بروند.
به گزارش دکترمن ؛ سید علی کشاورز گفت: لواشک عصاره میوه است و میزان قند موجود در میوه ها 5 تا 15 درصد است که این مقدار قند در لواشک چند برابر می شود؛ پس بدیهی است که لواشک چاق کننده است.
استاد رشته تغذیه افزود: خیلی از افراد چاق، لواشک ترش می خورند تا لاغر شوند اما به این فکر نمی کنند که لواشک چه ترش و چه شیرین، قندش چند برابر خود میوه است و چاق*کننده می باشد.
کشاورز، به عناصر معدنی، قند و املاح معدنی موجود در لواشک اشاره داشت و افزود: وجود این عناصر، محیطی مناسب جهت رشد قارچ ، میکروب و انگل ها فراهم می سازند که در شرایط نامناسب تهیه و نگهداری لواشک می توانند خطرات قارچی و میکروبی را برای افراد به دنبال داشته باشند.
مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مصرف لواشک برای کودکان را نامناسب ارزیابی کرد و افزود: به نظر من لواشک ماده غذایی مناسبی از نظر بهداشتی نیست و با توجه به جنبه مثبت لواشک، باید جنبه های منفی و غیربهداشتی آن را نیز مدنظر قرار داد.
به گزارش دکترمن ؛ سید علی کشاورز گفت: لواشک عصاره میوه است و میزان قند موجود در میوه ها 5 تا 15 درصد است که این مقدار قند در لواشک چند برابر می شود؛ پس بدیهی است که لواشک چاق کننده است.
استاد رشته تغذیه افزود: خیلی از افراد چاق، لواشک ترش می خورند تا لاغر شوند اما به این فکر نمی کنند که لواشک چه ترش و چه شیرین، قندش چند برابر خود میوه است و چاق*کننده می باشد.
کشاورز، به عناصر معدنی، قند و املاح معدنی موجود در لواشک اشاره داشت و افزود: وجود این عناصر، محیطی مناسب جهت رشد قارچ ، میکروب و انگل ها فراهم می سازند که در شرایط نامناسب تهیه و نگهداری لواشک می توانند خطرات قارچی و میکروبی را برای افراد به دنبال داشته باشند.
مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مصرف لواشک برای کودکان را نامناسب ارزیابی کرد و افزود: به نظر من لواشک ماده غذایی مناسبی از نظر بهداشتی نیست و با توجه به جنبه مثبت لواشک، باید جنبه های منفی و غیربهداشتی آن را نیز مدنظر قرار داد.