Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

قارچ برگر

اطلاعات موضوع

Kategori Adı پيتزا و ساندويچ
Konu Başlığı قارچ برگر
نویسنده موضوع ستاره
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ستاره

ستاره

کـاربـر ویــژه
تاریخ ثبت‌نام
Oct 2, 2013
ارسالی‌ها
540
پسندها
666
امتیازها
0
مدل گوشی
سیم کارت
برند گوشی
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

والا اینو خودم اختراع کردم و از کمی گوشت باقیمونده اینو سرهم کردم و بسیااااااار هم خوشمزه شد و مورد استقبال بچه هام قرار گرفت... من و همسری تو رژیم هستیم آخه! مواد لازم: من موادم رو چشمی و با تناسب قارچ بیشتر از گوشت استفاده کردم...زیاد به اندازه هام دقت نکنین و خودتون ابتکار به خرج بدین.. من گوشتم کم بود گوشت چرخ کرده: 200 گرم (مال من خیلی کمتر بود..تو عکس مشخصه) قارچ: 10، 15 تا ریز بود! پیاز: 1 دونه ریز ریز فلفل دلمه: نصفِ یه دونه کوچک! نمک و فلفل و پودر آویشن طرز پخت: پیاز رنده شده رو آبش رو گرفتم و توی گوشت ریختم . قارچها رو بعد از تمیز کردن با دستمال نمدار قاچ کردم و همراه با فلفل دلمه خرد شده توی خردکن ریختم تا حسابی ریز بشه و از چشم بچه هام مخفی!! همه رو با ادویه ها قاطی کردم و خوب ورز دادم... کمی هم جعفری خرد شده ریختم...گفتم که به لطف این ترفند همیشه توی یخچالم جعفری تر و تازه دارم! بعد هم گردشون کردم و توی هواپز گذاشتم تا گریل بشه. شما می تونی توی فر هم آماده کنین. یا حتی روی گاز... تابه رو بذارین گرم بشه و خیلی کم کره و روغن مایع بریزین و برگر رو توش بذارین. توی این پست که یه مدل همبرگر رو توضیح دادم نوشتم روش پخت توی تابه رو ... اگه دوست داشتین می تونین بعد از آماده شدن برگرتون، یه ورق پنیر هم روش بذارین تا نرم بشه بعد هم به دلخواه سرو می کنیم..من روی نون ساندویجی خیلی خیلی کم سس مالیدم (خونه ما سس خورده نمیشه!!) چند برگ جعفری گذاشتم چون کاهو نداشتم، یه دونه برگر و بعد هم گوجه فرنگی و پیاز و خیارشور ... می تونین بازم قارچهای اسلایس شده با کره و آبلیمو تفت بدین و روش بریزین خیلی خیلی دوست داشتن بچه ها...منم کلی خوشحال شدم...چون هستی فلفل دلمه و قارچ رو با ادا می خوره و اگه من دور و برش نباشم جدا می کنه از غذاش!! اما اینو با لذت خورد. من سایزش رو هم small زدم واسه بچه هام! یه دونه شم موند واسه تغذیه فردای دختری که برد مدرسه. می تونین برگرها رو آماده کنین و بدون سرخ کردن فریز کنین و هربار به تعداد مورد نیازتون در بیارین و سرخ یا کباب کنین.* اگه فرصت دارین و عجله ندارین، مواد خردشده و مخلوط رو توی یخچال یه نیم ساعتی بذارین بمونه مثل همون همبرگری که نوشتم براتون
 
بالا پایین