Ops
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jan 24, 2014
- ارسالیها
- 10,600
- پسندها
- 3,164
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- AhWaZ
- تخصص
- SheYtOni
- دل نوشته
- :)
- بهترین اخلاقم
- MehRabOni
اعتبار :
فیله مدالیون با سس مخصوص تهیه شده که در نهایت سادگی بسیار خوشمزه می باشد.
مواد لازم
فيله گوساله 240 گرم
آب پياز 2 قاشق غذاخوری
سس سويا 1 قاشق غذاخوری
روغن زيتون 100 گرم
مواد سس
آب آلبالو نصف پيمانه
آب انگور قرمز 1 پيمانه
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
فيله گوساله را به تكههای 70 گرمي تقسيم كرده، با آب پياز، سس سويا و روغن زيتون مخلوط میكنيم و به مدت يك ساعت در يخچال قرار ميدهيم.
آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط كرده و هم ميزنيم تا كاملا حل شود، سپس روي حرارت گذاشته و مجدداً به آرامي ميزنيم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقيقه از روي حرارت برميداريم. در اين حالت سس غليظ و شفاف می شود.
تكههای گوشت را روی حرارت به ترتيب 3 دقيقه يك طرف و 2 دقيقه طرف ديگر قرار داده و سرخ ميكنيم و مطابق تصوير به روی هم ميچينيم. سس را روي تكههاي گوشت ميريزيم و فیله مدالیون را تزئين و سرو می كنيم.
مواد لازم
فيله گوساله 240 گرم
آب پياز 2 قاشق غذاخوری
سس سويا 1 قاشق غذاخوری
روغن زيتون 100 گرم
مواد سس
آب آلبالو نصف پيمانه
آب انگور قرمز 1 پيمانه
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]فیله مدالیون[/FONT]
طرز تهيهفيله گوساله را به تكههای 70 گرمي تقسيم كرده، با آب پياز، سس سويا و روغن زيتون مخلوط میكنيم و به مدت يك ساعت در يخچال قرار ميدهيم.
آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط كرده و هم ميزنيم تا كاملا حل شود، سپس روي حرارت گذاشته و مجدداً به آرامي ميزنيم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقيقه از روي حرارت برميداريم. در اين حالت سس غليظ و شفاف می شود.
تكههای گوشت را روی حرارت به ترتيب 3 دقيقه يك طرف و 2 دقيقه طرف ديگر قرار داده و سرخ ميكنيم و مطابق تصوير به روی هم ميچينيم. سس را روي تكههاي گوشت ميريزيم و فیله مدالیون را تزئين و سرو می كنيم.