Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

تَبــــولي (سالاد لبنانی) |عربی|

  • نویسنده موضوع Ops
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı تَبــــولي (سالاد لبنانی) |عربی|
نویسنده موضوع Ops
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Ops

Ops

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jan 24, 2014
ارسالی‌ها
10,600
پسندها
3,164
امتیازها
113
محل سکونت
AhWaZ
تخصص
SheYtOni
دل نوشته
:)
بهترین اخلاقم
MehRabOni
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

مواد لازم:
بلغور گندم ريز= 3/2 پيمانه
جعفري –ريز خرد شده=6 پيمانه
نعنا تازه- ريز خرد شده =2/1پيمانه
گوجه فرنگي- خرد شده= 5عدد
پيازكوچك- خرد شده 2عدد(200گرم)
پيازچه- خرد شده= 2عدد
روغن زيتون-تصفيه نشده= 4/1پيمانه(60ميل)
آب ليموي تازه =2/1پيمانه(125ميل)
نمك و فلفل سياه= به ميزان لازم

طرز تهيه:
بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقيقه خيس و سپس آبكش مي كنيم به طوري كه آب آن كاملاٌ گرفته شود آن را در يك ظرف بزرگ مي ريزيم، جعفري، نعنا، گوجه فرنگي، پياز و پيازچه را به آرامي با بلغور مخلوط مي كنيم، نمك و فلفل را اضافه مي كنيم.
چند دقيقه قبل از سفرو، روغن زيتون و آب ليمو را اضافه مي كنيم.
نكته:1-اين خوراك را بلافاصله پس از تهيه مصرف كنيد.
2- اين خوراك را نبايد پس از تهيه فريز كنيد.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: eLOy
بالا پایین