Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

حلیم بادمجان

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı حلیم بادمجان
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

طرز تهیه حلیم بادنجان



حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و كمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.




مواد لازم برای 6 - 5 نفر :
گوشت بی استخوان : نیم کیلو
بادنجان قلمی : 12-10 عدد
عدس : 250 گرم
پیاز سرخ شده : 3 قاشق غذا خوری
كشك ساییده غلیظ : 2 یا 3 فنجان
گردوی چرخ شده : 1.2 فنجان
زعفران ساییده : 1.2 فنجان
سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل : به مقدار کافی

طرز تهیه :
گوشت را چند تكه كرده ، می شوییم و با كمی روغن تفت می دهیم .
سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد.
بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم .
بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت و عدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود.
سپس با گوشت كوب ، آن را می كوبیم تا كاملا" له شود.
حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و كمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.

به تدریج كشك را به آن اضافه كرده و مرتبا" آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد .
روی حلیم را با كمی كشك، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می كنیم .


نكات تغذیه ای :
حلیم بادنجان ، غذایی محلی و لذیذ است.
بادنجان ملین است ؛ یعنی معده و روده ها را نرم می كند .
پخته آن برای طحال و اخلاطی كه در آن جمع می شود سودمند است.



 
بالا پایین