Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کباب ترش

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı کباب ترش
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :



مواد لازم :

گوشت راسته کبابی
نیم کیلو
پیاز درشت
1 عدد
گوجه فرنگی
4 عدد
چوچاق (شیشاق)
1 قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش
1 قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده
100 گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
روغن یا کره
نصف قاشق غذا خوری
آب
نصف پیمانه پلو پزی




طرز تهیه :

ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می*کوبیم تا کاملا'' نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می*کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می*کنیم . حالا می*توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می*کنیم و مخلوط را در روغن و آب می*گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می*کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می*چنیم .
 
بالا پایین