Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

فلافل

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı فلافل
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

مواد لازم برای تقریبا 15 تا 17 عدد فلافل

کنسرو نخود= 480 گرم
تخم مرغ =1 عدد
گشنیز ریز خرد شده خشک یا تازه= 1 قاشق غذاخوری سر پر
نمک و فلفل قرمز و زرچوبه= به مقدار لازم
آرد= 3 قاشق غذاخوری
پودر سیر= نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه
آب نخود را کاملا خارج کرده
نخود را گوشت کوب برقی خوب له کنید ولی دیگه خیلی هم له نشه مثل پوره سیب زمینی و بعد هم بقیه مواد رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
قابلمه ای کوچکی را روی حرارت قرار داده تا کاملا داغ شود و تا جایی که روی فلافل ها را بگیرد روغن ریخته و بگذارید خوب داغ شود و هر فلافل را با یک قاشق غذاخوری برداشته و با دستتان فرم فلافل به آن داده و بگذارید تا سرخ شوند و روی دستمال مخصوص قرار داده تا روغنش به خورد دستمال برود

و بعد هم یک سالاد کاهو با گوجه و و خیار و لبو درست کرده و با سس ماست و آبلیمو و با نان باگت و سس کچاپ و خردل و ترشی انبه و ... نوش جان کنید
وقتی فلافل ها را داخل نان باگت میگذارید کمی فشردشون کنید تا سسی که میریزید به خورد فلافل ها هم برود
اگر دید فلافل ها از هم باز میشوند کمی باز هم به آن آرد اضافه کنید
 
بالا پایین