Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

رشته پلو با مرغ زعفرانی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı رشته پلو با مرغ زعفرانی
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

رشته پلو با خوراک مرغ زعفرانی

مواد لازم :برای 4-5 نفر

برنج :دو نیم لیوان :500گرم

رشته پلویی :250 گرم

کشمش پلویی :100گرم

ادویه پلویی :شامل یک ونیم قاشق چایخوری :زیره

یک قاشق چایخوری :دارچین

یک دوم قاشق چایخوری :هل

زعفران :یک چهارم قاشق چایخوری

مرغ :ترجیحا ران مرغ به تعداد افراد

سیر :یک حبه

کره وروغن :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا در یک قابلمه تفلون ترجیحا با دیواره بلند روغن وکره را روی حرارت گرم می کنیم و بعد تکه های مرغ را که کمی به آن نمک زدیم را در روغن قرار می دهیم وبا حرارت ملایم تکه های مرغ را تفت می دهیم.(لزو ما تکه های مرغ نباید با پوست باشند )

بعد از اینکه مرغ ها خوب برشته شدند مخلوط یک چهارم لیوان آب جوشیده و زعفران را به مرغ اضافه می کنیم و همینطور یک حبه سیر ودر قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم حدود نیم ساعت تا سه ربع با حرارت ملایم بپزه تا جا بیفته و سس آن غلیظ بشه .

برای رشته پلو هم برنج را می جوشانیم و دو الی سه دقیقه مانده به اینکه بخواهیم برنج را آبکش کنیم رشته پلویی را به قابلمه اضافه می کنیم (بهتره رشته ها را دو نیم بکنیم ) وبعد برنج ورشته را آبکش می کنیم .

برای ته دیگ آن هم از سیب زمینی استفاده کردم ..برای اینکه ته دیگ سیب زمینی خوب از اب دربیاد بهتره ورقه های سیب زمینی را با ضخامت نیم تا یک سانتیمتر برش بدهیم و به ان کمی نمک می زنیم ..و کف قابلمه کمی روغن می ریزیم و ورقه های سیب زمینی را روی حرارت ملایم دو الی سه دقیقه تفت می دهیم و سپس ورقه سیب زمینی را بر می گردانیم .

حالا مخلوط رشته وپلو را همراه با ادویه پلویی را در قابلمه قرار می دهیم و قطعات کره را روی آن قرار می دهیم و با حرارت ملایم می گذاریم دم بکشه .

کشمش پلویی را ابتدا با اب کاملا می شوییم ومی گذاریم خشک بشه و فقط حدود سه الی چهار دقیقه در کره وبا کمی ادویه پلویی تفت می دهیم ..بسیار خوش عطر می شه و از ان برای تزیین رشته پلو استفاده می کنیم ....نوش جان ..

 
بالا پایین