Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کال کباب

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı کال کباب
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

مواد اولیه :

بادنجان يك و نيم كيلوگرم
گردو ساييده 300 گرم
انار ترش دانه**شده يك پيمانه
چوچاق (سبزي محلي) دو قاشق سوپخوري
سير چهار حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم



طرز تهيه:



ابتدا بادنجان*ها را روي شعله گاز يا زغال كبابي كنيد. سپس پوست آن را جدا كرده و بكوبيد تا له شود. بعد گردوها را آسياب كرده با بادنجان مخلوط كنيد. انار را با چوچاق و سير آسياب كنيد و به مخلوط بالا بيفزاييد و در انتها نمك و فلفل اضافه كرده و يك دور كامل ميكس و با برنج سرو كنيد. نكته :

براي اين*كه ميزان ترشي غذا كم شود مي*توان يك تا دو قاشق سوپخوري از انار آن كم كنيد.

مي*توان گردو را تا حدي كه دندان*گير باشد آسياب كرد
 
بالا پایین