*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
مواد اولیه :
بادنجان يك و نيم كيلوگرم
گردو ساييده 300 گرم
انار ترش دانه**شده يك پيمانه
چوچاق (سبزي محلي) دو قاشق سوپخوري
سير چهار حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا بادنجان*ها را روي شعله گاز يا زغال كبابي كنيد. سپس پوست آن را جدا كرده و بكوبيد تا له شود. بعد گردوها را آسياب كرده با بادنجان مخلوط كنيد. انار را با چوچاق و سير آسياب كنيد و به مخلوط بالا بيفزاييد و در انتها نمك و فلفل اضافه كرده و يك دور كامل ميكس و با برنج سرو كنيد. نكته :
براي اين*كه ميزان ترشي غذا كم شود مي*توان يك تا دو قاشق سوپخوري از انار آن كم كنيد.
مي*توان گردو را تا حدي كه دندان*گير باشد آسياب كرد
بادنجان يك و نيم كيلوگرم
گردو ساييده 300 گرم
انار ترش دانه**شده يك پيمانه
چوچاق (سبزي محلي) دو قاشق سوپخوري
سير چهار حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا بادنجان*ها را روي شعله گاز يا زغال كبابي كنيد. سپس پوست آن را جدا كرده و بكوبيد تا له شود. بعد گردوها را آسياب كرده با بادنجان مخلوط كنيد. انار را با چوچاق و سير آسياب كنيد و به مخلوط بالا بيفزاييد و در انتها نمك و فلفل اضافه كرده و يك دور كامل ميكس و با برنج سرو كنيد. نكته :
براي اين*كه ميزان ترشي غذا كم شود مي*توان يك تا دو قاشق سوپخوري از انار آن كم كنيد.
مي*توان گردو را تا حدي كه دندان*گير باشد آسياب كرد