Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

سوپ چغاله

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı سوپ چغاله
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

مواد لازم
چغاله بادام 150 گرم
كلم بروكلي خرد شده نصف پيمانه
فلفل دلمه*اي خرد شده 1/4پيمانه
آب مرغ دو پيمانه
پنير پارمسان و آرد از هر کدام دو قاشق سوپخوري
پياز يك عدد
سير يك حبه
كره 50 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]سوپ چغاله بادام[/FONT]
طرز تهيه
چغاله*ها را نگيني خرد كرده به همراه فلفل دلمه*اي و كلم بروكلي درون مخلوط*كن ريخته و خوب ميكس مي*كنيم. پياز را نگيني خرد كرده و كمي در كره تفت مي*دهيم تا سبك شود. سير ساطوري شده را به آن اضافه مي*كنيم و چند ثانيه ديگر تفت مي*دهيم.
سپس آرد را اضافه كرده و روي حرارت ملايم قرار مي*دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي تغيير رنگ ندهد. آب مرغ را اضافه كرده و روي حرارت ملايم هم زده تا گلوله*اي از آرد نماند. وقتي مايه يكدستي به دست آمد از صافي عبور مي*دهيم تا سير و پياز جدا شود سپس مواد ميكس شده (مخلوط چغاله، كلم و فلفل دلمه*اي) را اضافه كرده و مجددا روي حرارت قرار مي*دهيم. نمك و فلفل زده و پنير پارمسان را هم اضافه مي*كنيم. پس از 15 الي 20 دقيقه از روي حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ريخته و سرو مي*كنيم.مي*توان كمي خامه هنگام سرو به سوپ افزود.

 
بالا پایین