sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[h=2]لیموی سالم بدون لک را میشوییم یک روز میگذاریم آبش برود بعد خرد می کنیم . هر لیمو را شش قسمت می کنیم
[/h]
ترشی لیمو
مواد مورد نیاز:
لیموی تازه: 500 گرم
فلفل تند قرمز: 3 عدد
زرد چوبه: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل دلمه رنگی: 1 عدد
لیموی سالم بدون لک را میشوییم یک روز میگذاریم آبش برود بعد خرد می کنیم . هر لیمو را شش قسمت می کنیم. تخم های آن را در می آوریم.اگر هسته لیمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می کند.تکه های لیمو را داخل ظرف مورد نظر ریخته و فلفل قرمز ، زردچوبه، نمک را روی آن میریزیم و مخلوط می کنیم و یک پارچه روی ظرف میکشیم و چند روز بیرون از یخچال میگذاریم بماند گهگاهی مواد را با قاشق یا هر وسیله خشک دیگر هم مینزنیم.دقت کنید قاشقی که مواد را با آن هم میزنیم باید حتماً خشک باشد و آبدار نباشد.
بعد از 3 روز که مواد را خوب هم زده ایم و آب غلیظی در آن ایجاد شده است داخل ظرف مورد نظر ریخته و در آن را محکم می بندیم و میگذاریم برسد.تذکر: ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.این ترشی تند است و در عربستان تهیه میشود و آن را تند تهیه می کنند. ترشی در یخچال و جای خنک بعد از 1 ماه می رسد و در جای گرم بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.
این ترشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخوردگی دارند و نمیتوانند ترشی دیگر مصرف کنند خیلی مناسب است.تندی ترشی را میتوان کم یا زیاد کرد.برای خوب جلوه دادن این ترشی میتوان فلفل سبز تازه یا فلفل دلمه نیز خرد کرده و به آن اضافه کرد که تاثیری در طعم آن ندارد و فقط برای ظاهر آن است.
[/h]
![](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpazi%2Fkhabar%2Ftorshi-limo.jpg&hash=73a9cc43983ee92ce6ca9c4a744b6cb1)
ترشی لیمو
مواد مورد نیاز:
لیموی تازه: 500 گرم
فلفل تند قرمز: 3 عدد
زرد چوبه: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل دلمه رنگی: 1 عدد
طرز تهیه سالاد لیمو:لیموی سالم بدون لک را میشوییم یک روز میگذاریم آبش برود بعد خرد می کنیم . هر لیمو را شش قسمت می کنیم. تخم های آن را در می آوریم.اگر هسته لیمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می کند.تکه های لیمو را داخل ظرف مورد نظر ریخته و فلفل قرمز ، زردچوبه، نمک را روی آن میریزیم و مخلوط می کنیم و یک پارچه روی ظرف میکشیم و چند روز بیرون از یخچال میگذاریم بماند گهگاهی مواد را با قاشق یا هر وسیله خشک دیگر هم مینزنیم.دقت کنید قاشقی که مواد را با آن هم میزنیم باید حتماً خشک باشد و آبدار نباشد.
بعد از 3 روز که مواد را خوب هم زده ایم و آب غلیظی در آن ایجاد شده است داخل ظرف مورد نظر ریخته و در آن را محکم می بندیم و میگذاریم برسد.تذکر: ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.این ترشی تند است و در عربستان تهیه میشود و آن را تند تهیه می کنند. ترشی در یخچال و جای خنک بعد از 1 ماه می رسد و در جای گرم بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.
این ترشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخوردگی دارند و نمیتوانند ترشی دیگر مصرف کنند خیلی مناسب است.تندی ترشی را میتوان کم یا زیاد کرد.برای خوب جلوه دادن این ترشی میتوان فلفل سبز تازه یا فلفل دلمه نیز خرد کرده و به آن اضافه کرد که تاثیری در طعم آن ندارد و فقط برای ظاهر آن است.