mosTafa
مـدیـر ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Sep 15, 2013
- ارسالیها
- 5,132
- پسندها
- 4,080
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- مشهد
- تخصص
- انتخاب آدم اشتباهی
- دل نوشته
- لیاقت ش رو نداشت ...
- بهترین اخلاقم
- احمق م
اعتبار :
اگر یکی از مشکلات هرروزه** شما مرتب کردن آشپزخانه و چیدمان وسایل آشپزی و ظرف و ظروف است می**توانید با این راه**های ساده و ابتدایی یک آشپزخانه تمیز و مرتب داشته باشید:
1-دور بریزید
چیزهای بی**مصرف را کنار بگذارید. باخودتان کنار بیایید. از خودتان بپرسید «آیا واقعا می**خوام از این استفاده کنم؟» اگر واقعا عادت به**استفاده از بعضی وسایل آشپزخانه را ندارید چرا آنها را نگه می**دارید؟ آنها را به**کسی که نیاز دارد ببخشید و فضای آشپزخانه**تان را بیشتر کنید. هرگز شیشه**ها و قوطی**های دور ریختنی موادغذایی را به**این بهانه که روزی به**دردتان می**خورند جمع نکنید مگر اینکه یکی دوتا از آنها واقعا برایتان کاربرد داشته باشند. آشپزخانه را به انبار شیشه**ها و قوطی**های بازیافتی تبدیل نکنید.
۲-نگه**داری مواد**غذایی در ظروف یک شکل
خشکبار، حبوبات، برنج، انواع پاستا و ماکارونی، مربا و ترشیجات را در ظرف**های شیشه**ای و یکسان نگه**داری کنید. با این روش هم**راحت**تر از آنها استفاده می**کنید و هم یخچال و قفسه**های کابینت همیشه مرتب و زیبا هستند.
۳- مواد غذایی
اگر مواد غذایی را به**شکل عمده خریداری می**کنید یک قفسه از کابینت را برای نگهداری از آنها دسته**بندی و مرتب کنید. اگر نمی**خواهید داخل کابینت را اشغال کنید آنها را در قفسه**های پلاستیکی بگذارید و باتوجه به فضاهایی که در خانه در اختیار دارید، قفسه**ها را جاسازی کنید. تراس آشپزخانه، انباری یا یک کمد دیواری می**تواند جای مناسب نگه**داری از آنها باشد. مزیت قفسه**های پلاستیکی این**است که نظم و ترتیب ایجاد می*کنند.
۴- فضاهای باریک و عمودی را هدر ندهید
اگر فضای آشپزخانه کوچک است، برای استفاده**ی بهتر از فضا**های خالی آشپزخانه از قفسه**های پیش**ساخته استفاده**کنید.
کنج**های خالی وباریک را قفسه**بندی کنید و شیشه**های روغن، سس و ادویه را چیدمان کنید.
۵- وسیله**ها را سرجایشان بگذارید
عادت کنید که بعد از آشپزی وسایلی که استفاده کرده**اید را سرجایشان بگذارید. روی سطوح کابینت را شلوغ نکنید و ظرف**های اضافه را جمع کنید. بی**حوصله آشپزی نکنید تا انگیزه داشته**باشید که همه**جا را مرتب کنید. آشغال**ها را سریع خالی کنید، ظرف**های کثیف را داخل ماشین ظرفشویی یا سینک بچینید.
۶-سفره پهن کنید
برای اینکه هنگام آشپزی همه**جا کثیف نشود پیش از شروع کار یک سفره روی میز یا کابینت پهن کنید در این**صورت نیازی نیست که مدام کابینت**ها را دستمال بکشید. یک دستمال هم کنار دستتان بگذارید تا اگر چیزی روی گاز یا کابینت ریخت، سریع پاکش کنید.
۷-وسایل مورد استفاده را جلوی دستتان بگذارید
روغن، ادویه و سس**ها را جلوی دست بگذارید تا مجبور نباشید هربار همه**ی قفسه**ها را بالا و پایین کنید. مسلما از بعضی از ظروف بیشتر استفاده می**کنید آنها را در کابینت**های جلوی دست بگذارید. قابلمه**ها را در کابینت نزدیک گاز**و ظروف غذا را نزدیک میز اپن یا میزناهارخوری بگذارید. بااین**کار وقت**کمتری را صرف می**کنید و آشپزخانه همیشه منظم خواهد بود.
1-دور بریزید
چیزهای بی**مصرف را کنار بگذارید. باخودتان کنار بیایید. از خودتان بپرسید «آیا واقعا می**خوام از این استفاده کنم؟» اگر واقعا عادت به**استفاده از بعضی وسایل آشپزخانه را ندارید چرا آنها را نگه می**دارید؟ آنها را به**کسی که نیاز دارد ببخشید و فضای آشپزخانه**تان را بیشتر کنید. هرگز شیشه**ها و قوطی**های دور ریختنی موادغذایی را به**این بهانه که روزی به**دردتان می**خورند جمع نکنید مگر اینکه یکی دوتا از آنها واقعا برایتان کاربرد داشته باشند. آشپزخانه را به انبار شیشه**ها و قوطی**های بازیافتی تبدیل نکنید.
۲-نگه**داری مواد**غذایی در ظروف یک شکل
خشکبار، حبوبات، برنج، انواع پاستا و ماکارونی، مربا و ترشیجات را در ظرف**های شیشه**ای و یکسان نگه**داری کنید. با این روش هم**راحت**تر از آنها استفاده می**کنید و هم یخچال و قفسه**های کابینت همیشه مرتب و زیبا هستند.
۳- مواد غذایی
اگر مواد غذایی را به**شکل عمده خریداری می**کنید یک قفسه از کابینت را برای نگهداری از آنها دسته**بندی و مرتب کنید. اگر نمی**خواهید داخل کابینت را اشغال کنید آنها را در قفسه**های پلاستیکی بگذارید و باتوجه به فضاهایی که در خانه در اختیار دارید، قفسه**ها را جاسازی کنید. تراس آشپزخانه، انباری یا یک کمد دیواری می**تواند جای مناسب نگه**داری از آنها باشد. مزیت قفسه**های پلاستیکی این**است که نظم و ترتیب ایجاد می*کنند.
۴- فضاهای باریک و عمودی را هدر ندهید
اگر فضای آشپزخانه کوچک است، برای استفاده**ی بهتر از فضا**های خالی آشپزخانه از قفسه**های پیش**ساخته استفاده**کنید.
کنج**های خالی وباریک را قفسه**بندی کنید و شیشه**های روغن، سس و ادویه را چیدمان کنید.
۵- وسیله**ها را سرجایشان بگذارید
عادت کنید که بعد از آشپزی وسایلی که استفاده کرده**اید را سرجایشان بگذارید. روی سطوح کابینت را شلوغ نکنید و ظرف**های اضافه را جمع کنید. بی**حوصله آشپزی نکنید تا انگیزه داشته**باشید که همه**جا را مرتب کنید. آشغال**ها را سریع خالی کنید، ظرف**های کثیف را داخل ماشین ظرفشویی یا سینک بچینید.
۶-سفره پهن کنید
برای اینکه هنگام آشپزی همه**جا کثیف نشود پیش از شروع کار یک سفره روی میز یا کابینت پهن کنید در این**صورت نیازی نیست که مدام کابینت**ها را دستمال بکشید. یک دستمال هم کنار دستتان بگذارید تا اگر چیزی روی گاز یا کابینت ریخت، سریع پاکش کنید.
۷-وسایل مورد استفاده را جلوی دستتان بگذارید
روغن، ادویه و سس**ها را جلوی دست بگذارید تا مجبور نباشید هربار همه**ی قفسه**ها را بالا و پایین کنید. مسلما از بعضی از ظروف بیشتر استفاده می**کنید آنها را در کابینت**های جلوی دست بگذارید. قابلمه**ها را در کابینت نزدیک گاز**و ظروف غذا را نزدیک میز اپن یا میزناهارخوری بگذارید. بااین**کار وقت**کمتری را صرف می**کنید و آشپزخانه همیشه منظم خواهد بود.