sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[FONT=yekan !important]آبگوشت و آش[/FONT]
[h=3]کره:[/h]۲ قاشق غذاخوری
[h=3]آب:[/h]۱۶ پیمانه
[h=3]برنج:[/h]یک پیمانه
[h=3]زردچوبه:[/h]یک قاشق غذاخوری
[h=3]نمک و فلفل:[/h]به میزان کافی
[h=3]لپه:[/h]نصف پیمانه
[h=3]پیازچه:[/h]۲ یا ۳ عدد
[h=3]جعفری خرد شده:[/h]یک پیمانه
[h=3]اسفناج یا برگ چغندر:[/h]نیم کیلوگرم
[h=3]آلو بدون هسته:[/h]۱۰ تا ۱۵ عدد
[h=3]نعناع داغ:[/h]به میزان کافی
[h=2]طرز تهیه:[/h]پیاز را همراه با کمی کره تفت دهید. آب برنج، زردچوبه، نمک، فلفل، لپه، پیازچه، جعفری و اسفناج را به پیاز اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم بجوشد. پس از نیم ساعت آلو و شکر را اضافه کنید و بگذارید پخت ادامه پیدا کند تا آش جا بیفتد.
قبل از سرو غذا می توانید آن را با نعناع داغ تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید پس از ۳۰ دقیقه اول پخت،کوفته قلقلی تهیه شده با گوشت چرخ شده را به مواد نیز اضافه کنید.
[h=2]ارزش غذایی هر ۷ عدد آلو:[/h][h=3]کالری:[/h]۱۰۰
[h=3]کربوهیدرات کلی:[/h]۲۴ گرم
[h=3]پروتئین:[/h]یک گرم
[/FONT]
[/FONT]
آش ،انواع آش ، حلیم ، انواع حلیم