sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
سبزیجات از منابع غنی آنتی اکسیدان به حساب می*آیند. خوشبختانه این گیاهان در وعده*های غذایی ما بسیار دیده می*شوند. در اینجا اما به نمونه*هایی اشاره شده که مصرف بیشتر آنها به سلامت ما کمک بیشتری می*کند.کلم بروکلی[h=6]
[/h]کلم بروکلی سرشار از آنتی اکسیدان های ضد سرطان است. یکی از تحقیقات نشان داده است، مردانی که پنج بار یا بیشتر در هفته از این قبیل سبزیجات -که بروکلی یکی از آنهاست- می*خورند، در صورت ابتلا به سرطان مثانه، شانسی ۱۰ درصد بیشتر از مردان در بهبودی دارند.پیاز[h=6]
[/h]تمامی آنتی*اکسیدان ضد سرطان پیاز را در صورتیکه آن را خام مصرف کنید به دست خواهید آورد. پختن پیاز در دمای زیاد، فواید ضد سرطان آن در سرطان*های ریه و پروستات را کاهش می*دهد.ذرت[h=6]
[/h]ذرت را به هر شکلی که مصرف می*کنید -بلال یا پخته شده-، تنها مراقب باشید که ذرت پخته شده را می*خورید. یک مطالعه در ژورنال مواد غذایی کشاورزی و شیمی نشان داده است که میزان آنتی*اکسیدان ِ لوتئین در ذرت پخته شده بیشتر است و هر چه ذرت بیشتر پخته شود، میزان این آنتی*اکسیدان نیز بیشتر خواهد بود. این آنتی*اکسیدان، ریسک نابینایی و کم*بینایی بر اثر کهولت سن را در افراد مسن موثر کاهش می*دهد.