Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه میگو شانگهای

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı طرز تهیه میگو شانگهای
نویسنده موضوع ՐԹɧԹ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ՐԹɧԹ

ՐԹɧԹ

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Aug 5, 2013
ارسالی‌ها
3,740
پسندها
200
امتیازها
0
محل سکونت
مـشـهـد
تخصص
تـنـهـایـی
دل نوشته
دلـت کـه گـیـرکـسـی بـاشـه،تـمـام زنـدگـیـت نـخ کـش مـیـشـه
سیم کارت
جنسیت

اعتبار :



مواد لازم :
میگوی متوسط با پوست یک و نیم کیلو
روغن گیاهی 4 قاشق سوپ خوری
زنجبیل تازه 4 خلال
پیازچه ( تقسیم به چهار قسمت ) 3 عدد
سس سویا 4 قاشق سوپ خوری
شکر3 قاشق سوپ خوری
سرکه2 قاشق چای خوری


طرز تهیه :
پای میگوها را با قیچی جدا کرده ، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید. پوست و دم را جدا نکنید .
روغن را در ی ماهیتابه داغ کنید . سیر و پیازچه را به مدت 30 ثانیه در روغن تفت دهید . میگو را به آن اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید . بقیه مواد را به آن اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید .
 
بالا پایین