Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کاپ کیک شکلات و پنیر

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı کاپ کیک شکلات و پنیر
نویسنده موضوع !!!OMID!!!
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan !!!OMID!!!

!!!OMID!!!

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Jul 25, 2015
ارسالی‌ها
2,090
پسندها
526
امتیازها
0
محل سکونت
کرمانشاه
تخصص
مهندس عمران
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :





مواد لازم:



  • آرد =۱۹۵ گرم (۱/۵ پیمانه)
  • شکر قهوه‌ای= ۲۱۰ گرم (یک پیمانه)
  • پودر کاکائو =۳۰ گرم ( ۱/۳پیمانه)
  • جوش‌شیرین= یک قاشق چایخوری
  • نمک= ۱/۸ قاشق چایخوری
  • وانیل =نصف قاشق چایخوری
  • مواد رویه پنیری:
  • پنیر خامه‌ای= ۲۲۷ گرم (به دمای محیط رسیده باشد)
  • شکر= ۶۵ گرم
  • تخم مرغ= یک عدد
  • وانیل= نصف قاشق چایخوری
  • مواد مایع:
  • روغن مایع=۱/۳ پیمانه (۸۰ میلی‌لیتر)
  • آب= یک پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر)
  • سرکه سفید= یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه کاپ کیک:


مواد خشک را مخلوط و در ظرف دیگر نیز مواد مایع را با هم مخلوط کنید. وسط مواد خشک را گود کرده، مواد مایع را به آرامی داخل آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. دقت کنید زیاد مایه را هم نزنید فقط مخلوط کنید. بعد روی قالب‌های مافین (۱۲ عدد) کاغذ انداخته و آنها را چرب کنید و هر قالب را از مواد پر کنید و در مرکز هر کدام یکی، دو قاشق از مواد رویه پنیری، بریزید. قالب‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد، قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت، یک خلال چوبی را در قسمت کاکائویی فرو ببرید. اگر از مواد چیزی به خلال نچسبید، پخته است.

طرز تهیه رویه پنیری:

پنیر خامه‌ای که قبلا آن را به دمای محیط رسانده بودید را با همزن بزنید تا کمی نرم شود. بعد شکر، تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ کرم مانندی پیدا کند. و آن را کنار بگذارید.
نکته: در صورت در دسترس نبودن شکرقهوه‌ای، می‌توان از شکر سفید استفاده کرده و همچنین در صورت نداشتن سرکه‌سفید می‌توان از سرکه قرمز استفاده کرد.
 
بالا پایین