!!!OMID!!!
کـاربــر حـرفــه ای
- تاریخ ثبتنام
- Jul 25, 2015
- ارسالیها
- 2,090
- پسندها
- 526
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- کرمانشاه
- تخصص
- مهندس عمران
اعتبار :
مواد لازم:
- عناب: ۳۰۰ گرم
- آب: بە مقدار لازم
- آب لیموی تازه: یکدوم پیمانه
- رب گوجهفرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
- سرکه سفید یا قرمز: نیم لیتر
- شکر قهوهای: ۳ قاشق غذاخوری
- نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: یک قاشق چایخوری
- فلفل سیاه پودرشده: یک قاشق چایخوری
۱ – عناب را داخل ظرف بریزید و آبلیمو را بە همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یک قاشق عناب را طوری هم بزنید که کاملا زیر و رو شود.
۲ – یک وزنه سنگین روی عنابها بگذارید تا همه آنها کاملا داخل آب فروبرود و خیس بخورد. بە مدت ۳ تا ۴ ساعت اجازه بدهید عنابها در این حالت باقی بماند.
۳ – سپس عناب را داخل آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد کاملا بشویید.
۴ – در این مرحله سرکه را داخل قابلمه بریزید و شکر را هم بە آن اضافه کنید. رب گوجهفرنگی هم در همین مرحله اضافه میشود.
۵ – گاز را روشن کنید و وقتی که این ترکیب کاملا بە جوش آمد اجازه دهید بە مدت ۱۰ ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.
۶ – در این مرحله عنابها را اضافه کنید و اجازه بدهید همراه بقیه ترکیب ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید.
۷ – بعد از اینکه ترشی شما نیمهسرد و بە قول معروف ولرم شد، نعناع، نمک و فلفل را اضافه کنید.