Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه بهترین ترشی عناب، تصفیه کننده خون

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ترشي و سالاد
Konu Başlığı طرز تهیه بهترین ترشی عناب، تصفیه کننده خون
نویسنده موضوع !!!OMID!!!
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan !!!OMID!!!

!!!OMID!!!

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Jul 25, 2015
ارسالی‌ها
2,090
پسندها
526
امتیازها
0
محل سکونت
کرمانشاه
تخصص
مهندس عمران
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :




مواد لازم:

  • عناب: ۳۰۰ گرم
  • آب: بە مقدار لازم
  • آب لیموی تازه: یک‌دوم پیمانه
  • رب گوجه‌فرنگی‌: ۳ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید یا قرمز: نیم لیتر
  • شکر قهوه‌ای: ۳ قاشق غذاخوری
  • نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه پودرشده: یک قاشق چای‌خوری
روش تهیه:
۱ – عناب را داخل ظرف بریزید و آب‌لیمو را بە همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یک قاشق عناب را طوری هم بزنید که کاملا زیر و رو شود.
۲ – یک وزنه سنگین روی عناب‌ها بگذارید تا همه آنها کاملا داخل آب فرو‌برود و خیس بخورد. بە مدت ۳ تا ۴ ساعت اجازه بدهید عناب‌ها در این حالت باقی بماند.

۳ – سپس عناب را داخل آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد کاملا بشویید.
۴ – در این مرحله سرکه را داخل قابلمه بریزید و شکر را هم بە آن اضافه کنید. رب گوجه‌فرنگی هم در همین مرحله اضافه می‌شود.
۵ – گاز را روشن کنید و وقتی که این ترکیب کاملا بە جوش آمد اجازه دهید بە مدت ۱۰ ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.
۶ – در این مرحله عناب‌ها را اضافه کنید و اجازه بدهید همراه بقیه ترکیب ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید.
۷ – بعد از اینکه ترشی شما نیمه‌سرد و بە قول معروف ولرم شد، نعناع، نمک و فلفل را اضافه کنید.
 
بالا پایین